2trendy.dk – Trendrådgivning 2016 – Inspiration til herretøj

Følgende indlæg omhandler 2trendys trendrådgivning 2016. Denne trendrådgivning omhandler inspiration til herretøj. Det er vigtigt at inspirere herrer i forhold til tøj, da mange aspekter i forhold til tøj, kan være relevante, alt efter hvilke sager, som interesserer en.
Disse aspekter kan eksempelvis være bæredygtighed i forhold til herretøj. Dette er et emne som interesserer mange, men som de fleste sandsynligvis ikke tænker over i forhold til herretøj. Derfor er det vigtigt at oplyse folk omkring dette, således de kan udvælge det tøj, som egentlig passer bedst til deres mærkesager. Denne trendrådgivning er udarbejdet i samarbejde med en række bloggere og brands. Disse brands er blandt andet følgende:

  • Björn Borg
  • Resteröds
  • Arrogant Artists
  • SUIT

Udover ovenstående brands, er der også en række bloggere som har været villige til at deltage som rådgivere og give deres råd inden for herretøj, omkring hvad man som mand bør være opmærksom på.
De medvirkende rådgivende bloggere er følgende:

  • Alexander Gram fra Peppybeast
  • Christina Neubert
  • Joen Rude Falsner
  • Rued Caspar Riis

Alexander Gram fra Preppybeast, mener blandt andet at 2016 er året, hvor der nærmest er uendelige muligheder inden for påklædning. Dermed skal man altså ikke være bange for at anvende en række vågede trends.
Dog skal man heller ikke glemme, hvor langt man kan komme med et lækkert jakkesæt med tilhørende slips fra eksempelvis Selected. Endvidere er der masser af muligheder for at samle inspiration fra Preppybeast.
Ønsker du at læse nærmere omkring bæredygtighed, kan du med fordel klikke dig ind på Christina Neuberts blog. Her kan du læse om bæredygtigt tøj til både mænd og kvinder. Bæredygtighed er et af de helt store ord i forhold til herretøj og mad i år 2016.
Her tænkes der blandt andet på den stigende interesse for vegansk mad. Den veganske livsstil har trods alt ikke kun maden i minde, men også herretøjet og alt hvad der vedrører bæredygtighed, etik og sundhed.
Derfor er det relevant at indtænke bæredygtighed i forhold til herretøj, da det i høj grad bliver mere populært at fokusere på dette i alle sammenhænge. Derudover behøver herretøjet ikke være kedeligt fordi det er bæredygtigt. Der er mærker såsom Pelechecoco, som laver super flot herretøj til herrer og i øvrigt er dansk.
Joen Rude Falsner fra Stayclassy.dk, er stor tilhænger af den minimalistiske tøjstil i 2016, hvor han samtidig mener, at minimalisme inden for herretøj ikke nødvendigvis behøver være kedeligt. Dette demonstrerer han særdeles godt selv på sin hjemmeside.
Tag derfor et smut over på stayclassy.dk, hvor der er eksempler på både bukser, sko og t-shirts inden for den minimalistiske tøjstil. Joen Rude Falsner mener samtidig også det er vigtigt at være kreativ, hvis man skal have stor succes med den minimalistisk herretøj.
Hvis du selv ønsker at blive rådgiver, kan du med fordel kontakte mig via LinkedIn, som er at finde nederst i dette indlæg.
Ovenstående indlæg er leveret af online marketing specialist Michael Cortzen.

Postet af Michael Cortzen via AdSet.