4 tips til at få mere succes på en IT uddannelse

Her er der 4 tips, som hjælper dig med at få mere succes på en IT uddannelse(webintegrator, datamatiker uddannelse, datalogi uddannelse, softwareingeniør).

Køb en god bærbar til uddannelsen

Du kommer til at arbejde mange timer på din bærbar på en IT uddannelse. Det er derfor en stor fordel, hvis du har en hurtig og kraftfuld bærbar, så du kan arbejde hurtigt og effektivt.

Som programmør arbejder du tit i mange forskellige programmer på en gang. Database program, program til at skrive kode i, internet browser program, billedredigeringsprogram, diagram program osv. Det er mange åbne programmer på en gang, og her er det træls at have en langsom bærbar. Den langsomme bærbar åbner programmerne langsomt op, og performance af programmerne er heller ikke særlig god på en langsom bærbar. Det går ud over produktiviteten i høj grad.

En hurtig bærbar starter hurtigt op, og den kan åbne dine programmer hurtigt = øget produktivitet.

Brug to computerskærme, når du har muligheden for det

Programmører har mange programmer åbne på en gang, og her er det en stor fordel at have to computerskræme koblet til computeren. Det gør at du kan programmere på den ene computerskærm, hvor softwaren du programmerer så bliver vist på den anden skærm. Du undgår dermed at hoppe rundt mellem programmerne.

To skærme er også en stor hjælp, når du skriver rapport. Så kan du have word åben på den ene skærm, hvor du så har internet browseren åben på den anden skærm til informationssøgning.

To computerskærme kan spare dig en masse tid på den lange bane, da de hjælper dig med at øge din produktivitet.

Skru ned for de sociale medier

En andet god tip til at få mere succes på en IT uddannelse er at skrue ned for de sociale medier. Det med at skulle tjekke facebook, twitter, instagram og snapchat osv hele tiden, tager rigtig meget af din tid i løbet af dagen. Prøv at holde det på et minimun så du ikke bruger alt for meget tid på det.

Hver gang du tjekker de sociale medier – har du mindre tid til lektier, undervisning osv i løbet af dagen.

Planlæg din tid på IT uddannelsen

Der kan godt være meget til at se til på en IT uddannelse i ny og næ – afleveringer, eksamener, undervisning osv. Det er derfor vigtigt at du holder planlægger din tid ordenligt, så du får mest muligt ud af IT uddannelsen. Det er dit ansvar at du får noget ud af uddannelsen.

  • Kom i god tid til undervisning og eksamen.
  • Arbejd hårdt på dine afleveringer i starten, så der ikke er så meget pres på lige inden de skal afleveres.
  • Prioriter dine opgaver så du laver de vigtigste opgaver først. Eksamensopgaver og afleveringer er tit vigtige, da det er her du bliver bedømt med karakter.
  • Søvn, sund kost og motion skal også planlægges, så du holder dig sund og rask. Det er der mange som glemmer.

Postet af Thomas via AdSet.