5 haveprojekter til sommeren 2016

Foråret står før døren, og det varer ikke mange uger, før vi begynder at se mere til solen og træerne begynder at springe ud. Har du en have, og er du havemenneske, er du helt sikkert også begyndt at tænke over, hvad sommerens haveprojekter skal være. Dette kan dog nogle gange være svært, og derfor har vi lavet denne artikel, hvor du kan blive inspireret.

Hyggekrog i haven

Er du ejer af en større have, kender du sikkert problemstillingen, at du ikke får nydt alle områder af den. En god måde at løse dette på er ved at lave forskellige spots rundt omkring i haven, hvor du eksempelvis kan læse en god bog, dyrke yoga eller bare nyde en god kop kaffe. Det behøver ikke at være mere avanceret, og er du kreativ, kan du lave rigtig hyggelige steder. Det kan også være steder, hvor I kan opholde Jer flere og nyde hinandens selskab.

Fuglehus

Der er mange hyggelige stunder forbundet med at have en fuglefamilie boende i haven. Børn elsker at kigge på fugle og fodre dem. Laver du en kasse, hvor der kan bo en fuglefamilie, vil der nok heller ikke gå længe, før en familie flytter ind. Mange finder det sjovt at følge en fugleflok gennem sommerhalvåret. Det er faktisk forholdsvist nemt at lave et fuglehus. Det eneste du skal bruge er træ, søm og så noget at lave et hul med. Træ og søm kan du helt sikkert finde i dit lokale byggemarked.

Fodboldbane

En fodboldbane er en fantastisk underholdningsform, og har du børn og børnebørn, vil de højst sandsynligt elske dem. Det er nemt at lave en fodboldbane. Det eneste, du skal bruge er et par mål og eventuelt noget kridt, så du kan tegne banen op. Og ja – så selvfølgelig en fodbold! Har man først to fodboldmål, er dette noget, man kan have glæde af i rigtig lang tid og mange år i fremtiden.

Nye planter og bede

Noget der virkelig kan shine en have op er nye planter og bede. Tag en tur i det lokale plantecenter og find inspirerende planter, buske eller træer. Får du nye planter, træer eller buske i haven, er dette noget du kan nyde rigtig mange år ud i fremtiden, hvis du altså plejer dem godt. Er du tvivl om dine nye planter kan holde til en barsk dansk vinter, så spørg en af de ansatte på planteskolen, så du ikke investerer og indretter din have med blomster, der ikke kan leve næste år også.

Shine din terrasse op

Terrassen er et samlingspunkt på varme dage, og derfor er det også vigtigt, at det er et hyggeligt sted at opholde sig med gode møbler, hynder osv. Skal du shine din terrasse op, kan du også vælge at gøre det med nye potteplanter, kreative møbler eller noget helt tredje! Har du træ, kan du eventuelt også male dette maling.

 

 

Postet af Millevm via AdSet.