6 gode grunde til at bruge en Købermægler plus boligadvokat

Skal du købe bolig og vil du gerne sikker igennem hele købsprocessen.
Vil du gerne være sikker på du ikke betaler for meget for din bolig.
6 gode grunde til at hyre en boligadvokat og en købermægler.
1.Hvorfor er der brug for en boligadvokat / købermægler? Mange boligkøbere ønsker at spare så mange penge som muligt i jagten efter deres drømmeboligen, da boligen køb i sig selv som regel altid ender med at blive en meget dyrere affære, end man umiddelbart har regnet med. Derfor vælger mange at spare på omkostningerne de forkerte steder, og derfor bruger de ikke en boligadvokat eller købermægler. Dette er imidlertid ikke en ideel løsning, da man uden en boligadvokat / købermægler kan risikere at blive snydt eller betale for meget for boligen. Det kan nemlig være rigtigt svært at forstå en købsaftale, hvis man ikke har erfaring med bolighandel, og derfor skriver mange under uden at have læst ”det med småt”. Vi har samlet 6 gode grunde til at hyre en boligadvokat / købermægler i forbindelse med et boligkøb.
Grund nr. 1 En boligadvokat / købermægler har den nødvendige viden og erfaring i forbindelse med bolighandel til at kunne rådgive bedst muligt. En boligadvokat / købermægler har kendskab til bolighandlen i alle område og læser og vurderer købsaftaler hver eneste dag. En boligadvokat / købermægler har ikke nogen økonomisk interesse i den konkrete bolighandel, hvorfor du som køber er garanteret den bedste og mest reelle køberrådgivning.
Grund nr. 2 En boligadvokat / købermægler rådgiver om jura i forbindelse med købsaftalen, som er det vigtigste dokument i købsprocessen, så vil du være sikker på, at du ikke skriver under på noget, du ikke kan stå inde for, så bør du alliere dig med en boligadvokat / købermægler. boligadvokat / købermægler rådgiver bl.a. om regler omkring fejl og mangler, tilsikringer og garantier, vejledning om testamente, hvem der skal stå som køber, ægtepagt, samejekontrakt og meget mere.
Grund nr. 3 boligadvokat / købermægler tjekker, om alle de nødvendige dokumenter er udleveret. Derudover bliver dokumenterne også gennemgået for at sikre, at de opfylder kravene, og at de ikke indeholder oplysninger, der ellers ville blive overset. De dokumenter der vil blive tjekket igennem er bl.a.: • Købsaftale • Salgsopstilling • Tilstandsrapport • Lokalplaner • Forureningsinformation • Tingbogsattest • Ejendomsdatarapport • Grundejerforeningsmaterialet
Grund nr. 4 boligadvokat / købermægler rådgiver og forklarer fagudtryk i forbindelse med tilstandsrapporten. Derudover rådgives der om de konsekvenser, de konkrete oplysninger kan give. Det samme gør sig gældende for elinstallationsrapporten og ejerskifteforsikringen.
Grund nr. 5 Du vil modtage rådgivning i forbindelse med fortrydelsesretten; hvornår den indtræder, samt hvordan forløbet er, hvis man ønsker at benytte sig af fortrydelsesretten.
Grund nr. 6 En købermægler kender priserne på boligerne og derfor er han den bedste til at hjælp med at forhandle prisen ned. Der kan han ofte for handle prisen langt med og dermed kan der være mange penge at spare her.
Nem Ejendomsmægler Frederiksberg hjælper dig gerne.
Flere gode grunde Der er selvfølgelig mange flere gode grunde til at alliere sig med en boligadvokat / købermægler, end dem der er beskrevet her. Ønsker du at læse om flere gode grunde, så kan du følge dette link: boligadvokat / købermægler

Postet af selvsalg via AdSet.