Audi leasing – Se hvor nemt det er!

Audi leasing

At lease bil er i dag en meget brugt mulighed for at få ny bil uden at skulle ud og låne en stor bunke penge. Leasing i bilbranchen har været mest kendt og brugt i erhvervsøjemed, men i de senere år har der været en stor vækst i privatmarkedet. Leasing af bil er blevet en seriøs konkurrent til købe- og lånemarkedet. Det kan godt være en fordel for kunderne i det lange løb. Flere og flere dansker vælger at lease deres, bil fremfor at købe den selv. Der er en række fordele ved at lease bilen, som du ikke får når du vælger at købe bilen selv. Den helt store fordel ved leasing er budgetsikkerheden der følger med til leasing, så kunderne er sikker på hvad de skal betale hver eneste måned.

Leasing via nettet

Når man tjekker leasing ud på internettet, så virker det ret enkelt. Jeg besøgte leasingoffer for at afprøve overskueligheden på siden, og ikke mindst tilgængeligheden – altså, hvor nemt er det at komme i gang med en leasing aftale. Forsiden, og det første indtryk hos leasingoffer.dk er godt. En fin velkomstside, og en ukompliceret menu med henholdsvis privat og erhvervsleasing. Nu ville jeg undersøge privatleasing, og kommer ind på en overskuelig side med mange modeller og priser. Jeg er vild med sider, hvor man ikke skal lede længe efter priser eller prisniveau jeg prøvede at finde Audi a5 leasing. Det gør at man hurtigt kan se om det er en realistisk mulighed.

Priser
At kunne lease en Audi a3 for 2.500,- kroner er da helt for vildt. Ja, det er godt nok den mindste model, men alligevel. Sammenlignet med at det koster f.eks. 1.300 kr. at lease en Fiat Panda pr. måned, så er forskellen da ikke helt hen i vejret. Det er da inde for rækkevidde for mange mennesker. Og 2.500,- kr. pr. måned , 15.000 kilometer pr. år og fri serviceaftale, det gør muligheden langt mere interessant. Det kan da kun friste de fleste. Det smarte med de mange leasing sider er, at de næsten alle har en form for pris beregner, der gør det endnu mere overskueligt for eventuelle kunder.

Leasingkontrakt
Der hvor det ukomplicerede bliver mere komplekst, er når det handler om selve leasingaftalen eller kontrakten. Her er det vigtigt at forhandleren gør sig umage med at fortælle om alle forhold i aftalen. Det gør det mere trygt for kunden. Der er aftaleforhold som f.eks. tid, kilometer, ophør og opsigelse, som mange steder ikke er helt klare. Det synes jeg faktisk at Audi leasing gør ganske godt. På samme måde som de faktisk også på deres hjemmeside imødekommer fordele og ulemper op mod hinanden. Det bliver ikke udstillet som langt billigere at lease end at købe. Det virker som en realistisk tilgang til kunden.

Postet af andersv3 via AdSet.