Billigt Børne Legetøj og Gaveideer

Legetøjs Shopping tips – Hvis man gerne vil købe en god fødselsdagsgave eller julegave til sine børn, børnebørn, nevøer eller niecer. Da kan det være svært at finde en ordentlig gave til fornuftige penge, specielt hvis ens gavebudgettet er under 100 kr. Du får ikke ret meget for 100 kr. i dag, om det så er til legetøj eller andet.

Derfor vil vi her komme ind på nogle gave ideer på forskelligt legetøj og kreative ting, der er på tilbud og til priser under 100 kr. – Hvor du får rigtig meget gave/legetøj for pengene.

Vi har fundet gaveridéer og legetøj ved BabyKidz.dk.

Legetøj til drenge

Et super populært legetøj til drenge fra 6 år til 12-14 år, er de populære Trash Pack samlerkort og figurer. Trash Pack består af biler og inventar, men det er hovedsageligt de små Trash Pack figurer det handler om. Der kan lege´s med disse, samles på, og byttes med dem– De er et yderst populært legetøj blandt drenge. Nogle figurere er endda blevet populære samlerobjekter og nogle figurer er blevet solgt til over 10.000 kr.

Trash Pack, består også af Trash Pack samlerkort. Samlekortene er lidt ligesom de gamle bil-kort man kender, hvor man kan vinde over hinanden, hvis ens kort har de højeste værdier. Her er der til mange timers sjov, grin og fnisen, da kortene afbilder mange sjove figurer og tegninger.

Vi har også fundet et smart “samle selv” Fly sæt, der også har soldreven elektrisk motor. Flyet skal både samles og males, og er den perfekte legetøjs gave til drengen der elsker mekanik eller fly. Med denne gave kan du være sikker på at drengen får en super god gave, der holder længe og som også tager sin kreative tid at samle. Dette vil være perfekt legetøj til drenge fra 6 år til 12 år.

Gaveideer til piger

Hvis man skal finde noget til den stille og kreative pige, der elsker at bruge tid på at sidde længe og koncentreret sig, da kan vi anbefale de populære Loom Bands. Loom Bands er små elastikker, man kan sætte sammen og samle og dermed lave nøgleringe og armbånd mv. Man kan få elastikker i alle farver, og endda elastikker, som ændrer farver. Loom bands er til børn fra 4 år og op til teenagere på 12-14 år.

Det kreative sæt Sweet Home fra Depesche, er en anden meget fin kreativ gave til pigen, der elsker at tegne, male og klippe. Her får du en pakke fyldt med pap, papir, tegninger, klistermærker mm., som man kan bygge et hjem af. Piger er vilde med dette – og der er helt sikkert til mange timers fornøjelse. Et sikkert hit til børn fra 3-4 år til 10 år

I dag kan man foruden de klassiske Barbie dukker og større baby dukker, faktisk få mange andre typer legetøj, der ligner – bare meget mindre.

De mest populære af disse er bl.a. Sylvanian Family eller bare Sylvanians, som består af små ”Sylvanians” figurer, som bl.a. er små kaniner, muldvarpe mv. Specielt piger elsker dette Sylvanian univers, hvor man kan få mange forskellige figurer og ting til – Et sikkert gavehit.

Man kan bygge sit Sylvanian univers op med små & store huse, små Sylvanians hængekøjer, Slik vogne og mange andre ting. Sylvanians vil være ideelle gaver til piger fra 3-4 år og op til 10 år.Postet by Moeller via AdSet linkbuilding network