Cache til WordPress hjemmeside

WordPress hjemmesider er meget nemme at bruge, men de er berygtede for at være noget langsomme. Derfor er det super vigtigt at få instaleret et cache plugin. Her er min oplevelse af bugen af et af de mest brugte cache plugins til WordPress.
W3 Total Cache er et cache plugin jeg bruger på næsten alle mine WordPress hjemmesider. Det er også det næstmest populære cache plugin på WordPress.org.
Efter aktivering af pluginet, skal du muligvis konfigurere nogle filer for fuldt ud at udnytte W3 Total Cache, hvilket er lidt irriterende. For eksempel skal du ændre tilladelserne til mappen wp-content til 755, og ændre din .htaccess fil. Dette plugin hjælper dig gennem hele denne proces ved at vise meddelelser øverst på siden. Hvis en del af installationsprocessen ikke er gjort rigtigt, vil W3 Total Cache rådgive dig om, hvad der stadig skal gøres.

Antallet af funktioner, som W3 Total Cache tilbyder WordPress er imponerende. Der er meget lidt at plugiet ikke kan gøre. Ulempen til dette er, at antallet af muligheder kan være overvældende. Heldigvis skulle standardindstillingerne være ok for de fleste WordPress brugere, derfor behøver du ikke at ændre nogen indstillinger.
Alle større funktioner i W3 Total Cache kan aktiveres og deaktiveres i Generelle indstillinger gennem WordPress. Den almindelige boks øverst på siden kan du aktivere eller deaktivere alle caching funktioner i toppen med ??en knap. Alternativt kan du konfigurere hver uafhængigt af de andre. Caching mulighederne omfatter, Side Cache, Minify, Database Cache, Object Cache, Browser Cache og CDN. Der er også diverse indstillinger, en debug option, og import og eksport funktionalitet.

W3 Total Caches generelle indstillinger

De generelle indstillinger giver dig mulighed for at aktivere og deaktivere alle caching funktioner. Jeg tror standardindstillingerne vil være fint for de fleste W3 Total Cache brugere. Hvis du ønsker, kan du konfigurere hver funktion yderligere, er der en dedikeret side indstillinger for hver enkelt.
For eksempel, hvis du har aktiveret Minify, kan du beslutte, om CSS og Javascript er minified. Med browser caching, kan du definere den tid, at en type post er gemt på en besøgendes computer. Alt sammen gennem WordPress brugerfladen.

Konfigurere avancerede indstillinger i W3 Total Cache

Der er en dedikeret side med indstillingerne for alle størrer funktioner i W3 Total Cache. W3 Total Cache har understøttelse for udvidelser såsom WordPress SEO og CloudFlare. Det virker også med alle større Content Delivery Network (CDN). Når du aktivere eller deaktivere pluginet, skal du rydde cachen, så den kan genopbygge dine sider korrekt.
Endnu en gang, skal du ikke blive afskrækket af de hundredvis af muligheder, der er tilgængelige for dig. Når jeg bruger pluginet, aktiverer jeg simpelthen alle funktioner fra det generelle indstillinger og derefter ser jeg min side loade meget hurtigere. Jeg har ikke nogensinde rodet med de mere tekniske indstillinger, som jeg ikke forstår. Jeg overlader det til mit WordPress hosting selskab 🙂

Postet af Jesper via AdSet.