De stærkeste spil giganter i verden

Spil bliver uden tvivl mere og mere populært i verden, og de har stor indflydelse på de unge nu til dags. Bliver der brugt nogle bestemte ord i et spil, kan man regne med at største delen af verdens unge, render rundt og siger de ord kun få dage efter en stor release. Sådan er udviklingen, og sådan kommer det formentlig til at være i lang tid. Når man tænker på hvor meget magt de egentlig har, kan det også være relevant at kigge på, hvem de største spil giganter egentlig er, og hvilke spil de står bag. Læs med her, og få et indblik i et kæmpe community, som kun vokser.

EA sports spil, som kun bliver mere og mere realistiske

Du kender sikkert Fifa, hvem gør ikke det. Et KÆMPE spil, hvor mange venter og sidder i kø, for at få lov til at være en af de første til at købe spillet. Det har virkelig stor indflydelse på de unge, og rigtig mange spiller det. I takt med populariteten stiger, er der også begyndt at komme store turneringer i spillet. Det betyder at de professionelle kan leve af at spille fifa hver dag, og det inspirerer mange unge til at spille endnu mere, med håb om at leve et liv som dem. De professionelle streamer hver dag tusindevis af times content til sammen, som hver dag ses af endnu flere unge. Det er en kæmpe industri, og youtube.com nyder uden tvivl godt af det! Er EA kendt for andre spil? Ja, de er kendt for rigtig mange spil, med hovedformål at genskabe en konkret sport på playstation eller computer. Om det er Beach Volley eller Tennis kan du regne med at EA har udgivet et spil, som omhandler sporten. De typiske EA spil vil foregå på den måde at du starter fra bunden og skal bygge en kæmpe klub/hold op til toppen.

Ninja Kiwi og deres Tower Defense spil

Ninja Kiwi er kendt for rigtig mange spil og på samme måde som EA, er der også en del mennesker som lever af at spille deres spil, og uploade det til Youtube. Fornyligt var der en stor turnering i BTD Battles, som også er et voksende spil. De har også lavet andre Tower Defense spil som BTD5. BTD5 er et spil som primært foregår offline. Det handler om at skulle forsvare sig mod balloner. Det kan lyde lidt åndssvagt, men jeg synes helt sikkert du skal give det et skud! Prøv det på http://www.btd5.dk. Du vil ikke fortryde det, og det er oven i købet helt gratis.

Findes der andre spil giganter?

Ja, naturligvis! Der er rigtig mange som har noget at skulle have sagt på spil markedet, og de alle har deres kæmpe spil, som hitter hver eneste gang de udkommer med en ny version. Hver eneste gang påvirker de millioner og atter af millioner mennesker. Det er ret fascinererende at underholdning har så meget at skulle have sagt.

Håber du lærte noget og tak fordi du læste med!

/ Magnus

 

Postet af magnussampson via AdSet.