Der er penge i grøn energi – foretag en energirenovering

Er du også træt af de sidste års himmelflugt af priserne for at opvarme din bolig, så få gjort noget ved det!

Langt hen ad vejen, er det nemlig os selv, der står allermest i vejen for os selv, når der skal træffes en større beslutning. Meget forskning viser at det ikke er omvæltningen i sig selv, der er vanskelig, men derimod dét at træffe beslutningen.

Jeg har dog stor forståelse for at det kan være en svær beslutning, når man vil i gang med at foretage en energirenovering af hjemmet, ovenstående skal derfor mest læses som et “lille spark”, der kan få jer i gang med de ting, som I godt ved er en god idé på den lange bane.

Jeg har rådgivet omkring omstilling til grøn energi siden oliekrisen i halvfjerdserne, og meget er sket siden. De første år blev man næsten betegnet som en særling, hvis man tænkte på andet end optimering af egen økonomi, men det har nu ændret sig meget, og flere og flere foretager nu en renovering både af hensyn til egen økonomi, men også af hensyn til miljøet.

Det er dog absolut de færreste, der ikke først og fremmest tænker mest med tegnebogen, og med de forskellige nye afgifter der bliver pålagt os alle, er det jo ikke uforståeligt. Udgifterne stiger og stiger, og indtægterne følger ikke altid med – særligt hvis man går fra lønmodtager til pensionist, oplever mange et stort fald i rådighedsbeløbet, og de fleste af vores nye kunder skal netop findes i den kategori – ikke at de er pensionister, men at de er begyndt at overveje hvordan de kan skære i deres udgifter, fordi de gør klar til at blive pensionister. Den typiske kunde der efterspørger grøn energi er derfor ofte et ægtepar i slutningen af 40´erne, der allerede nu er begyndt at tænke over hvordan de kan optimere deres økonomi.

Hvem kan hjælpe jer gennem processen?

Målet med mit indlæg her, er ikke udelukkende at få jer til at blive kunder hos os i VVS Center 2000. Vi kører faktisk udelukkende rundt på Sjælland, så hvis I ikke bor på Sjælland, ønsker vi faktisk slet ikke at stå for jeres omstilling.

Formålet med indlægget er primært, at få jer til at træffe jeres beslutning så tidligt som muligt, så I allerede nu kan begynde at spare penge, mens I samtidig hjælper miljøet for vores børn og børnebørns skyld.

Hvis I vælger os til at hjælpe jer igennem processen, til at træffe det rigtige valg, så vil vi komme ud at besøge jer på jeres adresse – og det er uanset om I overvejer grønne varmekilder som solceller, jordvarme eller varmepumper. Der er fordele og ulemper ved alle løsningerne, og derfor gælder det om at finde ud af lige præcis hvad I har brug for, hvilken type ejendom bor i, har for eksempel afgørende betydning for hvad vi vil anbefale.

Nogen foretrækker at besøge vores butik og showroom som et første skridt, og det er I selvfølgelig også velkommen til – vi holder åbent alle hverdage indtil kl 17.30 og også om lørdagen står der uddannet personale klar til at rådgive og demonstrere de forskellige løsninger.

Vi glæder os til at møde jer og tale om fremtidens energikilder med jer. Er vi så heldige, at I også vælger at købe jeres energirenovering gennem os, foregår det ved at vi vil få en lokal mester, uddannet hos os, til at besøge jer og installere. Vi har indgået et super godt samarbejde med en række selvstændige VVS firmaer på hele Sjælland, så jeg er sikker på vi nok skal finde en, der kender lige præcis de udfordringer der kan være i ligepræcis jeres kvarter.

Postet af Line via AdSet.