Det skal du vide om mobillån inden du låner

Med et mobillån kan du låne penge nu. Du kan simpelthen stå med din mobiltelefon, lave, sende, underskrive og optage et lån med det samme. Det vil sige, at du kan låne penge på under en time. Du kan låne fra 100 kroner og helt op til 400.000 kroner. Det er klart, desto mere du skal låne, desto flere betingelser vil der være. Det kan for eksempel være krav til din alder, sikkerhed eller indkomst. Når du låner penge på din mobiltelefon, er der blot tale om forbrugslån, hvor du oftest ikke stiller sikkerhed. Det betyder også, at lånet kan være relativt dyrt i renter og i gebyrer. Det skal du altså være særligt opmærksom på, når du låner over telefonen. Du skal tænke på, at det kan være svært for pengeinstituttet at lave en dybdegående og præcis risikovurdering af dig. Derved bliver denne meget bred og med høj risiko. Det betyder faktisk, at dit lån bliver dyrere.

Mobillån på trods af RKI

Rigtigt mange prøver at optage et mobillån på trods af, at de registreret og stemplet som en dårlig betaler i Ribers Kredit Information. Det første pengeinstituttet gør, når de modtager din ansøgning, er, at tjekke, om du er registreret i RKI. Er det tilfældet bliver din ansøgning afvist helt automatisk. Det vil sige, at det simpelthen er bygget ind i deres valideringssystem. Derfor kan du altså ikke narre eller være heldig at smutte igennem. De har en række af standardprocedure som de kører igennem, når de har modtaget din ansøgning. Hvis du er registreret som en dårlig betaler, kan du godt regne med at pengeinstituttet opsnapper det med det samme og afviser din ansøgning.

Få et gratis mobillån

Det er bestemt muligt at optage et lån over mobiltelefonen. Det har dog sine begrænsninger. Det vil sige, at du ikke kan låne pengene gratis i særligt lang tid og at du ikke kan låne særligt mange penge gratis. Du kan låne penge gratis hos følgende:

  • Vivus
  • Trustbuddy
  • Kvikautomaten

Vivus tilbyder dig, at du første gang, at du låner penge hos dem, kan låne op til 4.000 kroner gratis i 30 dage. Vivus tilbyder dig dette, så du kan prøve deres produkt og service, inden du eventuelt kommer igen for at låne flere penge. Det er ikke et krav, at du låner penge hos dem igen.

Trustbuddy tilbyder dig, at du kan låne op til 5.000 kroner gratis i 14 dage, uanset om du har lånt penge hos Trustbuddy før. Du kan dog ikke have et eksisterende lån i gang hos Trustbuddy imens. Trustbuddy tilbyder dig dette, så de kan tjene penge på, hvis du ikke betaler pengene tilbage til tiden.

Kvikautomaten tilbyder dig, at du kan låne 3.000 kroner gratis i 30 dage. Kvikautomaten tilbyder dig dette, så du kan prøve deres service.

Det er vigtigt, at du særligt opmærksom på at betale pengene tilbage indenfor de gældende løbetider. Gør du ikke det, vil der komme gebyrer og renter på lånet. Det kan blive temmelig dyrt.

Postet af jakie via AdSet.