Disse drikke hjælper dig med at bevare din sundhed

Er du tit og ofte meget træt efter en lang dag i skole, på arbejde og har lyst til at få en sund drikkevane så er du kommet til det helt rigtige sted. Denne artikel giver dig nemlig en god guide i hvordan du sikre en sundere og længere liv gennem sunde drikkevaner. Efter en lang dag er dit hoved propfyldt med informationer og derfor ønsker du sikkert at have en lækker, let og sund drikkevane når du kommer hjem i dit eget hjem som skal være med til at forbedre din krops sundhed. Drikkevanen skal være med til at forbedre din sundhed men samtidig også give dig fornyet energi i hverdagen. Så uanset hvilken aktivitet du laver når du kommer hjem fra skole eller arbejde er du propfyldt med energi. Er du klar til at starte på en sundere drikkevane så se med her for nu kommer der en del tips til hvilke drikke der kan være med til at forbedre din sundhed og give dig mere energi i hverdagen.

Appelsinjuice

Drik appelsinjuice hver eneste dag og gerne lav din egen appelsinjuice med din egen saftpresser. Appelsinjuice er en meget lækker drik samt sund i mindre mængder. Juicen indeholder et stort sukkerindhold og dermed skal man kun drikke appelsinjuice i moderate mængder hvis du ønsker at det skal være sundt. I de rigtige mængder er appelsinjuice dog super sund og har et højt indhold af C-vitamin som skærper dit immunforsvar som sikrer at du bliver mindre syg.

Grøn te

Grøn te er med til at skærpe din hjerne. Det skulle efter mange undersøgelse være bevist at pebermynten som den grønne te undeholder skulle være med til at øge hjernens koncentration. Grøn te drikkes gerne afkølet gerne med isterninger i. Grøn te stammer fra det nordøstlige Kina hvor de stadigvæk producerer te efter gammeldags traditioner hvilket er med til at give den grønne te en unik god smag og farve.

Espresso

Espresso er en italiensk kaffe som brygges under tryk dermed har det fået navnet Espresso. Espresso kaffen adskiller sig fra andre kaffearter ved at have et stort lag af skum på toppen samt at være langt mere koncentreret i smag og konsistens. Man kan let både ændre på finheden i smag og konsistens ved Espresso kaffen ved at ændre på hvor hårdt bønnerne stampes hvor meget vand der benyttes og hvilke bønner der benyttes.

Frugt smoothies

Du kan vælge at kickstarte din dag med lækre frugt smoothies som giver dig en ekstra energi som du kan nyde godt af dagen lang. Du kan også vælge at drikke dine smoothies på andre tidspunkter af dagen men de fungerer super godt som morgenmåltid. Der findes mange forskellige typer af frugt smoothies og du kan helt selv bestemme hvilke frugter du ønsker at benytte hvis du har din egen smoothiemaskine eller blender.

 

Postet af jeppe-nielsen via AdSet.