En saftpresser er årets julegavehit

Der er i skrivende stund kun en uge til juleaften, og det er derfor så småt muligt at kigge på, hvilke julegavehit der har været de mest markante i år. Der er særligt et produkt, som har skilt sig ud fra mængden i år, og det er en saftpresser. I artiklen skal vi se nærmere på, hvad der har gjort saftpresseren så populær, og hvilke mærke og modeller der er de mest populære i 2015 / 2016.

Derfor er saftpressere blevet et hit

Det er efterhånden de færreste husstande, som ikke er i besiddelse af mindst en saftpresser. Man kan derfor kategorisere det som et must-have, som for alvor er blevet populært de seneste 5 år.

En af de primære grunde til, at saftpressere er blevet så populære skyldtes det øgede fokus på fitness og sundhed. Det er moderne at gå i fitness, og det er blevet moderne at spise sund mad og drikke friskpresset juice. Danskerne er flittige med at dele billeder på de sociale medier med fokus på fitness og nærende kost. Undersøgelser viser også, at interessen for sundhed er særligt udbredt blandt unge mennesker. Det gælder om at træne så meget som muligt og samtidig spise så sundt som muligt. Danske unge er blevet mere tilbøjelige til at skifte cola, saftevand og juice ud med friskpresset juice og smoothie. Derfor er det naturligt, at efterspørgslen på saftpressere er steget de seneste år.

En saftpresser er en praktisk køkkenmaskine, som ikke fylder alverden i køkkenskabet og kan bruges af alle. Saftpresseren er desuden nem at rengøre, og den har en lang levetid, hvis den bliver behandlet korrekt.

Denne saftpresser er årets salgshit

Der er selvfølgelig nogle saftpressere, som er mere populære end andre. Det gælder især saftpresserne fra Philips, som er blevet solgt i mange tusinde eksemplarer i år. I mængden af populære saftpressere er der især en Philips saftpresser, som skiller sig ud fra de andre. Det er Philips HR1871, som er blevet kåret som testvinder i rigtigt mange tests efterhånden. Modellen forhandles hos stort set alle store og mellemstore forhandlere i Danmark. Det er en effektiv, solid og brugervenlig saftpresser, som befinder sig på et overkommeligt prisniveau. Philips HR1871 koster omkring tusine kroner +/-.

Saftpressere er som udgangspunkt mest populære om sommeren, hvor vejret ligger op til at nyde solen og drikke friskpresset juice. Dog er saftpressere også et stort salgshit i november og december, hvor der bliver handlet julegaver på livet løs. Hvis du ikke har fået købt de sidste julegaver endnu, så kan du overveje, om dit familiemedlem, ven, kæreste eller kollega skal have en saftpresser i julegave. Det er et sikkert julegavehit, som vil skabe glæde hos stort set alle modtagere. Vær dog opmærksom på at de mest populære saftpressere muligvis allerede er udsolgt hos enkelte forhandlere.

Relateret indhold om saftpressere:

http://politiken.dk/forbrugogliv/livsstil/ECE735128/dyr-saftpresser-faar-dumpekarakter/

http://samvirke.dk/mad/brevkasse/forsvinder-sunde-frugten-naar-presser-saft.html

Postet af martind via AdSet.