Eventyrbryllup på Lungholm Slot

Et ægteskab er for nogen blot en praktisk foranstaltning, der ør hverdagen nemmere hvis uheldet er ude, der er noget omkring forældremyndigheder der fungerer mere hnidningsløst når man er gift, og på samme måde kan det være med til at gøre forsikringsspørgsmål og arvespørgsmål nemmere. Hvis man gifter sig af førnævnte grunde, så er du nok ikke i målgruppen for resten af indlægget her – der vil nok være en stor sandsynlighed for at I så vælger at blive gift på det lokale rådhus, og fred være med det. I er så blot ikke i målgruppen for resten af artiklen.

Så er der heldigvis vores potentielle gæster. De synes at bryllupper skal fejres, og de synes at forsamlingshuse måske kan være hyggelige til en vejfest, men ikke til et bryllup. Vælger I derimod at blive gift af kærlighed, så leder I nok også efter et romantisk sted, hvor I kan blive gift og bryllupsfesten afholdt, og her kommer vi ind i billedet på Lungholm

Leder I efter et helt unikt sted til brylluppet, så er det måske værd at arrangere et rigtigt Lungholm. I kan leje Lungholm Slot til anledningen, og vi kan tilbyde at I lejer det enten på dagen, eller måske I har lyst til at holde lidt fri et par dage i de skønne omgivelser? Den mest populære måde brudepar vælger at afholde deres bryllup hos os på, er dog ved at leje slottet en uge. På den måde kan I invitere alle jeres gæster til et storslået bryllup, og bagefter kan nyde slottes muligheder en hel uge efter brylluppet med de nærmeste venner.

Lejer du slottet en hel uge, følger der automatisk 14 værelser med til dig og din nye mand / kone. Alle værelserne er fuldstændigt individuelt dekoreret og udsmykket, så alle jeres gæster vil få en unik oplevelse.

En ting er alle værelserne, ved siden af er der jo alle slottets smukkke stuer, sale, billadsalon, og spisestuer – og vi garanterer at I har det helt for jer selv – vi lejer nemlig kun slottet ud til ét par af gangen.

Veninderne skal selvfølgelig have det godt, og det er en meget populær fornøjelse for pigerne at spendere mange timer i vores wellness afdeling, mens herrerne går ture, eller måske spiller nogle runder golf på den nærliggende bane. Lyder det gammeldags? Jamen det er det skam også. Vi gør en dyd ud kvinderne bliver behandlet som baronesser og herrerne bliver behandlet som baroner – det er jo et gammelt slot, og vi holder gerne på formerne, så I netop kan opleve en helt fantastisk tid mens I besøger vores slot.

Der er selvfølgelig også tænkt på at børnene skal have det sjovt mens de er her. For de små vil vores parker virke endeløse, der er masser af plads til at løbe rundt og lege røvere og soldater, eller måske endda små baroner og baronesser.

Vi ved dog godt at tiden kan blive lang for mindre børn, og derfor er det jo dejligt at der lige i nærheden er den fantastiske Dyrepark, hvor alle – både store og små, gamle og unge, tykke og tynde kan få flere dage til at gå med.

Selvfølgelig er det ikke gratis at afholde et stort slotsbryllup for hele familien og alle vennerne, til gengæld kan man få det som man vil, og vi er vant til at hjælpe arrangør og gæster undervejs. Vi er vant til at rådgive og guide. Ja vi er vant til at gøre præcis det der skal til for at I får den bedste bryllupsfest, som vil være samtaleemne ved hver en lejlighed når familien mødes de næste mange år.

Postet af Line via AdSet.