Få dit hår tilbage på 3 dage med en hårtransplantation

Kan du lide god mad?

Kan du lide at rejse?

Værdsætter du personlig service?

– og har du altid drømt om at få hårpragten tilbage?

Så har vi 3 ord til dig: forundersøgelse – rejse – hjemme igen.

Disse ord dækker over de 3 steps, som kan give dig hårpragten igen.

Med en forundersøgelse – eller personlig konsultation – får du svar på det aller vigtigste, nemlig:

er jeg overhovedet egnet til at få foretaget en hårtransplantation?

Forundersøgelse

Det er ikke alle mænd som kan få foretaget en hårtransplantation. Med en forundersøgelse får du svar på, om der er er grund til at gå videre i tanken.

Du kan enten vælge at booke en personlig konsultation hos os, hvor vi vurderer om du er i gruppen af egnede kandidater eller også kan du uploade 4 profilbilleder, som vi sender videre til klinikken vi samarbejder med.

Derefter får du en tilbagemelding på, om du er egnet til en hårtransplantation samt et prisoverslag på hvad det vil koste. Det eneste du selv skal tænke på derudover er flybilletten, som selvfølgelig først bestilles når alle aftaler er i stand.

Rejse

På selve rejsen er der tænkt på alt fra du lander i lufthavnen og er gået gennem tolden.

Du vil blive modtaget af en ansat fra klinikken i lufthavnen, som kører dig direkte til hotellet som ligger i et område med flere små og hyggelige caféer og restauranter. Hotellet er moderne og har blandt andet faciliter som Wi-fi, aircondition, tv og morgenmad.

Næste morgen bliver du afhentet på hotellet og kørt til klinikken, hvorefter de indledende undersøgelser påbegyndes. Tage billeder, besvare helbredsrelateret spørgsmål, underskrive samtykke m.m. – alt dette foregår på deres klinikkens hovedkontor og ikke på hospiltalet, hvor transplantationen skal foregå.

Når det praktiske er overstået køres du til hospitalet. Her modtages du af sygeplejersker, som er der for én ting og det er at sørge for, at du får en god oplevelse. De er derfor også helt på det rene med at du måske kan føle dig lidt betuttet ved situationen, hvorfor de altid optræder imødekommende og serviceminded.

Selve hårtransplantationen varer afhængig af omfanget 6-8 time, hvilket også dækker over en frokostpause. Du får naturligvis varm mad og en kop kaffe. Skulle der blive behov for at besøge det ´lille hus´ undervejs, så nævner du det bare for personalet.

Efter transplantationen bliver du transporteret tilbage til hotellet. Da det er individuelt hvordan vi reagerer på lokalbedøvelse, anbefaler vi derfor at du køber lidt forfriskninger med op til hotelværelset med mindre du selvfølgelig er frisk som en havørn, i det tilfælde kan du blot gå ud at købe noget.

Du skulle meget gerne have modtaget en pude. Da det nye hår samt hårrødderne skal bruge 1-2 uger for at sætte sig, er det altafgørende at du ikke støtter hovedet direkte på puden. Det betyder med andre ord, at du lige efter operationen vil sidde op størstedelen af tiden.

Inden du får lov at rejse tilbage til Danmark, bliver du for en sikkerheds skyld kontrolleret en ekstra gang om morgenen på afrejsedagen. Her bliver du igen transporteret til klinikken, hvor forbindingen fra dagen før fjernes og det checkes at alt er som det skal være. Derefter transporteres du tilbage til hotellet, hvorfra hotellets personale vil køre dig ud til lufthavnen.

 

Hjemme igen

Med dansk jord under fødderne igen, er det nu tid til at pleje dit nye hår for at få det bedste resultat på lang sigt.

Særligt de første 14 dage er vitale og det er vigtigt du følger anvisninger nøje. Du vejledes blandt andet i, hvordan du bedst vasker dit hår, får udleveret medicin, instruktioner omkring sport etc.

Afslutningsvis skal det nævnes, at nogle – eller mange – kan opleve den første tid efter som frustrerende og som en tid med uvished og spørgsmål – men bare rolig…

Det er helt normalt og i Hairconsulting er vi altid klar med et lyttende øre eller et anerkendende skulderklap – for det er ikke alle som har lige let ved at relatere til de tanker og følelser.

Men som det gamle mundheld siger: tiden læger alle sår – også dem i hovedbunden.

Held & Lykke !

Postet af HairConsulting via AdSet.