Få kolde kontanter i bytte for din gamle skrotbil

Nu har vi endelig kommet af med min gamle bil.

Jeg tænkte at jeg bare skulle ud og aflevere den, og så var det det. Men da jeg kom derud, fortalte medarbejderne mig, at min bil var en skrotpræmiebil, og jeg kunne få en skrotpræmie for den. Jeg blev meget overrasket over, at jeg kunne få en lille sum penge for min gamle bil. Men jeg blev selvfølgelig meget glad for at min bil var en skrotpræmiebil, fordi jeg jo slet ikke havde regnet med, at få noget som helst for min bil. Det er også rigtigt dejlig at få en ekstra lille sum penge, og specielt her til jul. De ekstra penge jeg har fået for min skrotbil, skal bruges til nogle lidt større julegaver til min familie. Jeg har allerede været ude at se på en ny bil, og jeg tror at mit firma vil betale halvdelen, fordi jeg bruger den meget i mit arbejde, og derfor mener de, at det vil være mest korrekt, hvis de giver lidt til den.

En lille sum penge

Jeg har været helt oppe at køre over at min bil var en skrotbil og at jeg fik en skrotpræmie. Mange af mine kammerater har dog fortalt mig, at de også har fået noget for deres skrotbil, og at derfor troede, at jeg også kunne få en lille sum penge for mine. Min kone blev også glad, da jeg fortalte hende, at jeg havde fået lidt penge for vores gamle bil, og hun foreslog at vi tog på en lille tur bare for os to til en lille kro, hvor vi kunne spise og så finde et hotel, hvor vi kunne nyde hinanden, og nyde livet. Derfor har vi nu bestilt et værelse for to i Skagen. Jeg glæder mig meget til turen.

 

Få kolde kontanter i bytte for din gamle skrotbil
Hvis du har en skrotbil stående i garagen så kan det anbefales at få ringet til en autoophugger eller skrotforhandler og forhøre hvilken skrotpræmie man kan få for sin skrotbil, som i fagsprog også kaldes for en skrotpræmiebil. En skrotværdi er den værdi som en skrotbil eller skrotpræmiebil er værd når den ikke længere egner sig som transportmiddel. Den kan jo desværre ikke bare smides i skraldespanden sådan en skrotbil så den skal skrottes på korrekt vis hos en professionel ophugger. Man kan kontakte en ophugger og få den afhentet og så er det ligesom ude af verden. Så kan man fortsætte hverdagen med lidt flere kontanter på lommen eller i banken og så mere plads i carporten til at lappe cykler eller andet.

www.autoskrotning.dk

Hvis man ikke ved hvor der ligger en skrotforhandler eller autoophugger så kan man vælge at gå på internettet.

Internettet er en gave for dem som ikke længere synes at en telefonbog er den rigtige løsning, og den er i øvrigt heller ikke særlig miljøvenlig, meget apropos skrotbiler. Så gå på internettet og se om ikke der er en god og faglig ophugger i nærheden som vil tage i mod en gammel udslidt skrotbil. Så kan man komme videre med alle de andre ting man skal have taget sig af. Mange får for eksempel aldrig ryddet op i kælderen eller skuret, men når nu carporten eller garagen er blevet mere tom, så var der da en god anledning til at få kigget de andre rum i gennem også, og så se om der eventuelt også var andre ting som en skrothandler kunne tage sig af når man alligevel skal forbi. Man kan også bare få ryddet op og rykket rundt så man får mere ro i hovedet og flere kvadratmeter at bevæge sig på. Der er jo netop næsten aldrig plads nok til alle de ting som moderne mennesker har nu til dags i deres hjem.

Postet af Savcili via AdSet.