Find lagerhotel i Næstved hurtigt og nemt

Kniber det med pladsen i din lejlighed? Har du arvet en masse ting fra en afdød slægtning? Eller har du bare rigtig svært ved at smide ting ud, fordi du ikke ved, om du vil få brug for dem igen? Løsningen kan være at leje plads på et lagerhotel til de ting, som du bedst kan undvære hjemme hos dig selv. Priserne på et lagerhotel varierer meget fra by til by, fordi der er en tæt sammenhæng med den pris, som det koster at drive et lagerhotel i de forskellige dele af landet.

Et lagerhotel i Næstved hører fx til i den billige ende af skalaen, mens et lagerhotel i Ringsted er lidt dyrere. Bor du tæt på flere forskellige lagerhoteller, kan det derfor godt betale sig at sammenligne både deres priser og betingelser.

Nogle lagerhoteller har åbent hele døgnet, hvor du kan låse dig ind ved at taste en kode. Andre lagerhoteller er bemandet og holder kun åbent inden for normal arbejdstid. Det gør det selvsagt lidt mere besværligt for dig at komme til dine ting, hvis du skal koordinere det med alle dine daglige gøremål som arbejde, hentning af børn, indkøb og så videre.

Langt de fleste lagerhoteller har alarm og videoovervågning, så dine ting er godt sikret. Normalt dækker din indboforsikring, hvis du opbevarer nogle af dine ting på et lagerhotel. Alligevel er det altid godt lige at kontakte dit forsikringsselskab for at høre, om din forsikring nu også dækker. Det vil være ærgerligt, hvis der sker noget, og du ikke er dækket så godt, som du troede, at du var.

 

Alternativer til et lagerhotel

Er du ikke så glad for at opbevare dine ting på et lagerhotel i Næstved, eller synes du, at det bliver for dyrt i længden, må du i gang med at rydde op. Giv fx nogle af dine ting til genbrug. Så hjælper du både dig selv og andre.

Du kan også tænke kreativt og finde nye måder at indrette dig på, så du udnytter pladsen i din bolig bedst muligt. Kniber det med at få gode idéer eller se løsningerne for dig, kan du heldigvis finde masser af inspiration på nettet.

 

Gode råd til at pakke dine ting

Hvis du beslutter dig for at opbevare dine ting på et lagerhotel, betaler du for den plads, som du rent faktisk bruger. Det er jo et godt argument for at tænke lidt over, hvordan du skal pakke dine ting, så de fylder mindst muligt.

Mange vælger fx at købe flyttekasser så billigt som muligt. Men der er stor forskel på kvaliteten af de billige og dyre flyttekasser. De dyre flyttekasser er lavet i kraftigere pap, så de bedre kan tåle at blive stablet. De vil også holde til flere flytninger, så hvis du regner med at skulle flytte dine ting flere gange i fremtiden, vil de dyre flyttekasser tjene sig selv hjem i længden.

Husk også at fylde dine flyttekasser helt op. Så kan de bedre holde til at blive stablet. Du skal selvfølgelig også passe på med at pakke dem for tungt. Har du tunge ting som fx mange bøger, er det en god idé at pakke dem i mindre kasser, som vil være nemmere at håndtere.

For at spare på pladsen på et lagerhotel kan du også pakke ting ned i skufferne i kommoder.

Sidst men ikke mindst vil vi anbefale dig at lave en liste over de ting, som du har kørt til opbevaring på et lagerhotel. Skriv samtidig på flyttekasserne, hvad du har pakket ned i dem. På den måde er det nemmere for dig at finde dine ting igen, hvis du af og til skal forbi dit lagerhotel for at hente et eller andet.

Postet af Karina via AdSet.