Firmaevents fra Odense til København og Århus

Stomp Along Firmaevents

Feel Good oplevelse der forbedre sammenholdet på arbejdspladsen!

Arrangér næste firmaevent med Stomp og oplev et musikalsk firmaevent, som henvender sig til virksomheder, der ønsker at styrke sammenholdet i firmaet.

Vi er specialister i at afholde firmaevents i hele landet, hvor deltagerne bliver rystet sammen på en udfordrende, sjov og spændende måde. Det er en “Feel Good-oplevelse” for alle deltagerne i arrangementet, lige fra den administrerende direktør, og til alle de andre medarbejdere, som bidrager til firmaets indtjening, drift og sammenhængs kraft. Der er tilmed ingen risiko for liv eller lemmer for deltagerne. Alle kan være med, og der er garanti for, at selv de mest skeptiske efter ganske få minutter løsner op. Vores talrige referencer viser adskillige succesfulde firmaevents, vi har afholdt i København, Odense og Århus. Kontakt os og få en uforpligtende snak om jeres næste firmafest eller firmaevent.

Firmaevents med entusiasme, holdånd og motivation

Når medarbejdere fra jeres firma skaber deres helt eget Stomp show, er det med stor kreativitet og simple midler. Hverdagen giver os værktøjer som koste, spande, regnvandstønder og lignende, der alle forvandles til musikinstrumenter og swingende dansepartnere.

Deltagernes kreativitet kommer i spil, og hele firmaeventet kulminerer i intenst live show, hvor der er fuld fokus på sammenhold, motivation og holdånd. Vi oplever ofte at den smittende glæde, efterfølgende har en positiv effekt på stemningen på arbejdspladsen.

Tilpassede firmaevents & firmafester

Firmaevents, der er tilrettelagt det enkelte firma er Stomp Alongs speciale. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker, behov og kultur, når vi tilrettelægger et firmaevent eller en firmafest.

Stomp er en fælles aktivitet, der kan bruges i alle sammenhænge. Det er et event, hvor alle kan deltage og hvor gruppen samles. Et firmaevent med stomp er meget relevant for de fleste faglige agendaer. Stomp handler nemlig primært om samarbejde.

Når vi arrangerer et firmaevent med stomp, bruger vi almindelige hverdagsrekvisitter, som skaber uventede rytmer, lyde og bevægelser. Dette uventede element ved stomp gør, at medarbejderne frigøres og mærker deres fulde potentiale – deltagerne bliver bragt ud af kontekst, og dermed åbner vi op for energien og kreativiteten.

Uforpligtende tilbud på et Stomp firmaevent

Vi tilbyder et bredt udvalg af koncepter i forbindelse med firmaevents og firmafester. Vores koncepter er udviklet til at matche forskellige firmakulturer, og det er sikret, at alle kan deltage. Når vi giver dig et tilbud, tager vi altid afsæt i jeres aktuelle behov og ønsker. Er du interesseret i at høre nærmere, så ring til Per på 40 92 37 88. Du kan også udfylde kontaktformularen til højre, så vender vi tilbage til jer hurtigst muligt.

 

Her er en anmeldelse fra en af vores kunder

En rigtig god dag, skudt godt i gang af dig!

“Alle er enige om, at det var et forrygende stomp-arrangement, du formåede at stable på benene på det kolde loft. Enigheden går også på, at din anerkendende pædagogik er så gennemført, at vi hver især ikke kunne andet end at føle os godt tilpas. Det skal du have tak for!

Ella Jacobsen, Læsekonsulent, Assens Kommune”

 Postet by stompalong via AdSet linkbuilding network