Forbered dig til sommeren med en ny hækkeklipper

Vil du være godt forberedt til sommeren 2016, så kan du med fordel investere i nye havemaskiner såsom en ny hækkeklipper, græstrimmer m.fl. allerede nu. I denne artikel kan du læse en række tips til at finde den rette hækkeklipper til dine behov. Det vil også være en oplagt gaveidé i anledning af fødselsdag eller jul.

Vigtigste punkter ved køb af en hækkeklipper

Man kan ikke nødvendigvis gå ud i den første butik man besøger og finde den rette hækkeklipper. Skal man gøre en god handel er det vigtigt, at man får gjort sit forarbejde ordentligt. Du kan med fordel stille en række spørgsmål til dig selv, så du får afklaret dine krav og behov. Derudover bør du have dine vigtigste krav i dit baghovedet. Testguro.dk har for nyligt udgivet en stor hækkeklipper test, hvor der bl.a. har været fokus på følgende punkter:

  • Let og komfortabel – Du kan med fordel købe en let og komfortabel hækkeklipper, som ikke slider på dine muskler og led. Jo lettere hækkeklipperen er, desto mere behagelig vil den være at anvende. Dermed slipper du for at skulle holde pause hele tiden, fordi du døjer med ømhed i ryg og skuldre. Det er netop grunden til, at vi anbefaler, at du kigger efter vægten på de hækkeklippere, du finder interessante.
  • Høj sikkerhed – En hækkeklipper er ikke nødvendigvis helt ufarlig under brug. Skal du undgå at komme til skade, vil det være afgørende, at der er styr på sikkerheden. Stort set alle nyere hækkeklippere har en række sikkerhedsforanstaltninger, som har været med til at forhøje sikkerheden.
  • Lavt støjniveau – Et lavt støjniveau er vigtigt, hvis du vil klippe hæk uden at skulle irritere dig alt for meget over larmen. Når støjniveauet ikke er særligt højt, kan man nemmere koncentrere sig om at klippe hæk i mange timer.
  • Levetid – Det er ikke særligt attraktivt at give omkring tusinde kroner for en hækkeklipper, som går i stykker efter få års brug. Derfor vil det ikke være en god idé at nedprioritere kvaliteten, som typisk er den vigtigste parameter i forhold til levetid. Som minimum får du 2 års garanti, men der er i enkelte tilfælde mulighed for at få op til 3 års garanti.

Føler du dig godt rustet, så kan du begynde at kigge efter hækkeklippere allerede i dag. Selvom de fysiske butikker holder lukket, kan du altid shoppe på nettet. Der er efterhånden rigtigt mange online forhandlere, som kan tilbyde dig et stort udvalg af hækkeklippere og andre havemaskiner til fornuftige priser. Du kan typisk vælge levering til din adresse, så du kan få leveret din nye hækkeklipper direkte til din hoveddør. Selvom man ikke er den store gør-det-selv mand, så vil man hurtig blive komfortabel med en hækkeklipper, som er nem at anvende og vedligeholde.

Vælg den letteste hækkeklipper: http://www.idenyt.dk/haven/haveredskaber-og-maskiner/test-den-letteste-hakkeklipper-er-den-bedste/

Postet af martind via AdSet.