Glad for mit nye armbånd – Min bedste konfirmationsgave

Glad for mit nye armbånd – Min bedste konfirmationsgave

Af Kristian Johansen – 14 år og nyudklækket konfirmand 

I weekenden har jeg fejret min konfirmation sammen med 34 gæster bestående af både familie og venner. Det var en fantastisk dag, hvor jeg naturligvis fik en masse gode gaver og god mad. Selvom jeg fik adskillige penge, en computer og en tablet, så var det ikke nogle af de gaver, som betød mest for mig. Skal jeg pege på min bedste konfirmationsgave, så vil jeg helt sikkert pege på dét armbånd, som jeg fik af min bror

Selvom jeg allerede har mange armbånd og øvrige accessories i min skuffe, så er der alligevel noget helt specielt over det armbånd, som jeg har fået af min bror. Selvom det højst sandsynligt ikke har kostet mere end 300-400 kroner, så er det alligevel det mest værdifulde armbånd, jeg nogensinde har ejet.

På min lange ønskeliste var der bl.a. noteret ”Virginstone armbånd”, og det var jeg så heldig at få. Jeg blev dog overrasket at få netop det armbånd af min bror, da jeg slet ikke var klar over, at han ville dukke op til min konfirmation. Han har nemlig været udstationeret de seneste 9 måneder, så det var fantastisk, at han kom hjem til min konfirmation og gav mig en skøn gave.

 

Jeg går med mit Virginstone armbånd hver dag

Siden jeg fik mit armbånd i konfirmationsgave, har jeg slet ikke haft lyst til at tage det af igen. Jeg har kun taget det af i forbindelse med bad og sport, hvorefter jeg har taget det på igen. Hver gang jeg kigger på mit armbånd, tænker jeg på min bror. Jeg tænker på, hvor meget jeg holder af ham, og hvor meget jeg glæder mig til at se ham igen. Jeg er måske en smule forsigtig og overbeskyttende med mit nye armbånd, som jeg aldrig kunne finde på at låne ud til andre.

 

Derfor ønskede jeg mig et armbånd fra Virginstone

Selvom jeg kunne ønske mig armbånd fra mange andre brands, så var jeg fast besluttet på, at mit armbånd skulle være fra Virginstone. Det var derfor ikke uden grund, at jeg noterede Virginstone armbånd på min ønskeliste.

Jeg fik første gang øjnene op for Virginstone, da jeg så på Instagram, at min bedste ven havde fået et nyt armbånd af sine forældre. Han havde fået et Virginstone armbånd, så det ville jeg også have. Jeg havde ikke ønsket mig en meget specifik model, da jeg faktisk kan lide alle de forskellige farvevarianter. Min bror valgte at give mig et sort armbånd med hvide prikker samt sølv anker, og det er jeg rigtigt godt tilfreds med. Jeg er desuden vild med, at man kan kombinere et armbånd med mange andre accessories. Jeg har f.eks. erfaret, at et Virginstone armbånd fungerer glimrende med et Daniel Wellington ur, som i også kan se på det billede jeg har taget og vedhæftet. Daniel Wellington uret er et yderst stilfuldt ur, og det kan stadig købes for cirka 1.200,- kr., så det er ikke vildt dyrt ur, som mange andre mærker. Uret sparede jeg op til i nogen tid op til min konfirmation, og det matcher bare perfekt til mit nye armbånd fra Virginstone.

En personlig gave kan ikke gøres op i penge

Spørger du om min mening, så vil jeg sige, at en personlig gave ikke kan gøres op i penge. Det ville derfor ikke have haft nogen betydning, hvorvidt min bror dukkede op med en gave til 20, 500 eller 5000 kr. For mig er det vigtigst, at der er en tanke med at give en specifik gave.

 

Artikel er redigeret af SMN.

Postet af Moeller via AdSet.