Gode muligheder for polterabender for mænd

Polterabend er fejringen af brudeparret som foregår en eller to uger før brylluppet. Fejringen symbolisere held og lykke i fremtiden samtidig med alt den sjov som de nu går glip af når de nu er gift. Polterabender er blevet en fast tradition i Danmark før et bryllup.
Polterabender fungerer på den måde at bruden og gommen ingen ide har om arrangementet som deres venner har arrangeret. De bliver også afholdt separeret kun for mænd og kun for kvinder.
Der er mange forskellige temaer for polterabender det kan inkluderer aktiviteter som paintball, overlevelsestur, go-cart, poledance og så videre. Fælles for alle polterabender er at alle ender i byen med fest hele natten.
Hvis du skal arrangere en polterabend men er lidt på bar bund omkring hvilke aktiviteter du skal lave så er du komme til det rette sted. Her i artiklen vil vi nemlig fokusere på nogen af de allerbedste muligheder du har som mand for en god polterabend.
Kajakpolo på bryggen
Kajakpolo kan let benyttes som polterabend for gommen. Sporten er forbeholdt mænd de ønsker at være aktive og blive våde samt har et konkurrencegen som sætter adrenalinen igang. Geografisk kan det blive et problem for mange da der kun er mulighede for denne aktivitet i hjertet af Islands Brygge på Amager i København.
Sportskamp med promillebriller
Men promillebriller bliver i falskt berusede hvilket kan være meget morsomt specielt under en form for sportskamp som eksempelvis håndbold, høvdingebold eller fodbold. Brillerne er en garanti for en sjov dag med en masse grin. Et sløret blik vil havne i mange skøre momenter.
Bumperz
Bumperz er fodbold hvor du spiller inde i en kæmpe bold fyldt med luft som gør at du kan kaste dig med hele din kropsvægt ind i dine venner uden at de slår sig på nogen som helst måde. Denne aktivitet er perfekt til fodboldglade mænd med stort konkurrencegen.
Paintball
Paintball er en klassiker med et lang historie når det kommer til polterabend. En rigtig drengeting hvor det gælder om at gøre sine venner ondt ved at skyde dem med pistoler og geværer. En aktivitet der passer perfekt til drengerøve der elsker at være aktive og konkurrere. En sikker adrenalinvindaer
Gokart i Roskilde
I Roskilde er der en af de fedeste gokartbaner i Danmark. Den er udendørs hvilket giver en helt anden oplevelse en de indendørs baner. Banen er 1250 meter lang og laver så du kan køre igennem den med en høj hastighed hvilket er meget populært hos de fleste mennesker. Med den høje fart kan du også få den fulde oplevelse af gokartens kræfter.
Kanotur med overnatning i telt
En rigtig drengeoplevelse kan du få med kanotur, fiskeri og teltovernatning. Godt selskab og en kanotur er en perfekt opskrift på en polterabend. Det er en mulighed for at være sammen på en helt anden måde at sejle i kano og sove i telt sammen.

Postet af jeppe-nielsen via AdSet.