Hvad er forskellen på en badekåbe og en morgenkåbe?

I årevis har danskerne haft svært ved at kende forskel på en badekåbe og en morgenkåbe. Derfor vil jeg en gang for alle forklare, hvad der adskiller badekåber og morgenkåber. Der er nemlig en række betydelige forskelle, som man som forbruger bør være bekendt med. Har din kæreste f.eks. ønsket sig en badekåbe, så vil det ikke nødvendigvis falde i god jord, hvis du kommer til at købe en morgenkåbe. Du kan undgå at forveksle de to typer kåber med hinanden, hvis du er klar over de tilstedeværende forskelle.

Forskelle på en morgenkåbe og en badekåbe

Kigger vi først på morgenkåben, så er den typisk stor, blød og varm. Det er en kåbe, som er mest egnet at bruge om vinteren, hvor vi holder os meget inde i vores varme stuer og hygger med film, brætspil eller noget helt tredje. I den forbindelse er der ikke mange beklædningsgenstande, som er lige så behagelige som en morgenkåbe. Uanset om man er mand eller kvinde, så vil man kunne koble af fra sin stressede hverdag for en stund. Ydermere kan man slappe af i kroppen og slippe sine spændinger. En morgenkåbe lægger mest op til, at man skal bruge den om morgenen, men man kan selvfølgelig også bruge den på alle andre tidspunkter. Kommer du hjem efter en hård arbejdsdag, kan du f.eks. vælge at tage alt dit stramme tøj af og iklæde dig en behagelig morgenkåbe.

Pris: En dejlig, blød morgenkåbe kan købes til omkring 350 kr.

En badekåbe er mindre blød og varm, men har til gengæld en række andre fordele. Badekåber er nemlig fremstillet af et materiale, som minder med om det, som man bruger til at fremstille håndklæder. Det betyder i praksis, at du kan bruge din badekåbe som håndklæde, hvis du ikke har et håndklæde i nærheden. Badekåben er som navnet antyder mest egnet til at bruges efter et bad. Badekåber vil naturligvis også være særligt egnet til at blive brugt efter en afslappende tur i poolen, havet eller boblebadet. En badekåbe vil ligeledes være tilegnet til begge køn og alle aldersgrupper. Kåberne kan købes i alle størrelser og farver.

Du kan typisk selv vælge, hvor tæt / løst din badekåbe skal sidde. Det er nemlig muligt at regulere med det medfølgende bindebælte. Der er selvfølgelig også en række lommer, hvor du kan opbevare dine nøgler, mobiler og hvad du ellers måtte have på dig. En anden stor fordel ved badekåber er, at de kan vaskes ved høje temperaturer. Kommer der en plet på din badekåbe, kan du uden problemer smide den i vaskemaskinen på 60-90 grader. Du behøves ikke bekymre dig for, om kåben krymper eller mister sin gode pasform. Det vil nemlig svare til, at du kogevasker håndklæder, som bærer præg af det samme materiale.

Pris: En praktisk og solid badekåbe kan købes til omkring 300 kr.

Postet af martind via AdSet.