Hvad er forskellen på en specifik badmintonsko og min gamle Adidas sko?

Kilde: Webshop med badmintonsko i fokus.

Vi er 4 nybegyndere, som alle spiller i vores gamle Adidas håndboldsko, som har lejet en bane, sidste uge måtte den ene desværre melde afbud på grund af sygdom og vi var nødt til at hente en mere rutineret badmintonspiller ind for ikke at afbryde spillet helt. Han kiggede lidt på os, da vi rendte rundt i vores meget minimalistiske håndboldsko.

Da vi havde spillet, foreslog han at hvis vi havde i sinde at fortsætte med at spille badminton, fik fat i et par rigtige badmintonsko. Han foreslog selv mærker som FZ Forza, Victor eller Yonex badmintonsko som var noget af det bedste. Efterfølgende foreslog han også en webshop som han havde rigtig god erfaring med som solgte badmintonsko (http://www.badmintonsko.dk), jeg undersøgte hvad de havde af badmintonsko og hvilke prislejer de lå i.

Som min kammerat havde sagt, solgte webshoppen alle 3 mærker af badmintonsko og prislejet lå fra 500-1000,-. Udover det store udvalg af badmintonsko, var der også kyndig vejledning over hvad jeg skulle vælge for at skoen passede perfekt til mig og mit behov.

Jeg kontaktede ejeren og fortalte ham, hvilke behov jeg havde og han fortalte mig om hvordan badmintonsko traditionelt var forskellige fra mine gamle Adidas håndboldsko. Han fortalte mig, at badmintonsko var indrettet således, at sålen mindskede vrid i foden og anklen ved højere hastighed og hurtigere bevægelser, herudover var der også sko hjalp ved, at have bedre stødabsorbering og kiler, som formindskede risikoen for at vride om. Han sagde jeg bare kunne kigge ud og så kunne jeg få lov til at prøve lidt forskellige par, jeg tog derud og prøvede 3 forskellige par badmintonsko, jeg fik endvidere lov til at teste dem på banen i 14 dage og hvis jeg ikke var tilfreds med skoen skulle jeg bare komme tilbage med dem og så fandt vi en anden badmintonsko til mig.

Jeg har nu spillet i den badmintonsko som ejeren af webshoppen foreslog mig, den passer perfekt til min fod og mit behov, jeg har hverken vredet om eller haft uheld i den, som jeg tidligere havde lidt problemer med i mine tidligere sko. På den baggrund, vil jeg opfordre alle, motionister samt ungdomsspillere til, at sætte sig ind i, hvad en god badmintonsko er og kontakte en som har forstand på det og på den baggrund anskaffe sig et par nye badminton specifikke sko – man kan med fordel kigge på, hvilken model de professionelle bruger, finder man en man kan lide udseendet på, så kan man altid efterspørge modellen på nettet. Det gavner ens spil meget, at benytte sig af en rigtig badmintonsko fremfor en sko som er anvendt ved mange forskellige sportsgrene. Denne type sko, er designet specifik til badminton og de bevægelser man benytter sig af i sporten – derfor er det klart at foretrække at have en rigtig badmintonsko på når man spiller badminton.

Postet af Jensbruun via AdSet.