Hvilket badmintonketcher brand er bedst?

Kilde: Online webshop med badmintonketcher i fokus.

Jeg har ofte siddet i en badmintonhal og overhørt unge spillere diskutere med deres træner, hvilket badmintonketcher brand der er bedst. I forrige weekenden gik diskussionen på, Victor, Forza og Yonex. Argumentationen gik på, at Victor og Yonex måtte være bedre end Forza, da man ikke så den absolutte verdenselite spille med brandet.

Jeg tillod mig, at deltage i diskussionen og forsøgte at få spillerne til at tænke over hvad det var de sagde. Jeg stillede dem spørgsmålet ”hvilken religion er bedst?” de kiggede lidt underligt på mig og jeg måtte uddybe mit spørgsmål. Jeg forklarede dem, at valg af badmintonketcher og hvilket brand man spiller med, afhænger af personen, som spiller med mærket. Udstyret er kun så godt som personen der spiller med det og det var derfor som et spørgsmål om religion, bare fordi der er flere af den ene religion, betyder jo ikke, at den er bedre end en anden?

Desuden er der mange faktorer som spiller ind, når man skal beslutte hvilken badmintonketcher der er bedst til en type spiller og hvorfor en anden badmintonketcher er bedre til en anden type spiller. Nogen har brug for én type hjælp fra badmintonketcheren mens andre skal have noget helt andet.

Det er klart, man kan ikke undgå at blive lidt farvet af hvilket mærke badmintonketcher man vælger, når man ser sit idol spiller med det brand og selvfølgelig kan man blive tiltrukket af et andet mærke hvis man har flere idoler. Valget af hvilket badmintonketcher brand der er bedst falder ofte på, hvem man holder med, hvor ofte man er eksponeret for det og om man kan lide udseendet på brandets badmintonketchere.

Hvis man skal kigge på udstyrets teknologi, så er den selvfølgelig forskellig fra den ene og den anden fabrikant. Nogen bruger en type karbon, mens andre bruger en anden type i deres badmintonketcher. Som spiller skal man også overveje om man har de helt rigtige strenge i sin badmintonketcher, forskellige hårdheder giver afvigende resultater og forskellige typer strenge giver forskellige muligheder for trampolineffekt.

Børnene som sad og diskuterede var som forstenede efter jeg havde fortalt dem alt det, som jeg mener, skal være med i overvejelsen når man taler om, hvilket badmintonketcher brand der er bedst. Jeg kunne senere høre, at de brugte nogle af mine synspunkter, da de skulle resonere sig frem til, hvilket brand der var bedre end det andet, de sammenlignede modeller og strenge, hvilket fik mig til at grine lidt. Jeg er glad for, at jeg kunne få sat nogle tanker igang i hovedet på de unge spillere, så de i fremtiden tænker på deres faktiske behov, fremfor hvilket mærke de professionelle spiller med og ydermere hvilket prisskilt der sidder på ketcheren.

Postet af JonasPetersen via AdSet.