iPhone 6 reparation – Sådan opnår du den billigste pris

Det er aldrig sjovt at skulle sende sin elskede iPhone 6 til reparation. Desværre kan man være uheldig, at sin mobiltelefonen går i stykker på den ene eller anden vis, hvor det vil være nødvendigt at tage kontakt til en reparatør. Der er dog ingen grund til at betale flere penge end højst nødvendigt for at få foretaget en simpel reparation.

Stil en diagnose for din iPhone 6

Før du begynder at lede efter de billigste priser på reparation af din iPhone, skal du være bekendt med, hvad din smartphone i realiteten fejler. Hvis det handler om en smadret skærm, så vil det ikke være særligt svært at stille en diagnose. Modsat kan det være sværere at stille en diagnose, hvis din iPhone 6 ikke kan tændes, eller den begynder at blinke unødigt. Hvis du ikke er så kompetent inden for smartphones, kan du typisk få stillet en uforpligtende diagnose af din iPhone uden beregning. Der kan f.eks. være behov for at skifte et kabel eller andre mekaniske dele, som er i stykker eller beskadiget.

Indhent tilbud på den nødvendige reparation

Når du har fundet ud af, hvilken reparation der er nødvendig, kan du begynde at indhente tilbud. I takt med den stigende efterspørgsel er der efterhånden rigtigt mange reparatører, som kan tilbyde dig gode tilbud på reparationer. Der er derfor ikke nødvendigvis nogen grund til at få lavet din iPhone 6 hos den første reparatør du besøger. Selvom der er mange reparatører i dit nærområde, så er der ingen der siger, at du nødvendigvis skal vælge en af dem. Der er nemlig mulighed for at kontakte en reparatør i en anden by, hvor du blot kan sende din beskadige iPhone 6 med posten. Hvorvidt det kan betale sig afhænger naturligvis af, hvor mange penge du kan spare på selve reparationen.

Her er nogle af de mest almindelige reparationer inden for iPhone 6:

Det er disse type reparationer, som du kan finde hos de fleste reparatører i Danmark. Selvom der bliver anvendt de samme teknikker, så vil du opleve stor prisforskel fra reparatør til reparatør. Netop prisforskellen er særlig vigtig at være opmærksom på, når du skal vælge, hvilken reparatør du vil overlade opgaven til. Det kan være ganske fordelagtigt at indhente tilbud fra en lang række reparatører. Dermed kan du finde ud af, hvor mange penge du reelt kan spare. Det er desuden nemmere at presse andre reparatører ned i pris, hvis du allerede har modtaget en række tilbud. På en almindelig reparation er det ikke utænkeligt, at du kan spare 200-500 kr., hvis du sammenligner den højeste og laveste pris. Det behøves dermed ikke tage en evighed at finde den billigste pris på den reparation, du har behov for.

Læs mere: http://politiken.dk/forbrugogliv/digitalt/ECE1688055/kaempe-prisforskel-paa-reparation-af-iphones/

 

Postet af martind via AdSet.