Konfirmation med hestekræfter skal der til

Foråret nærmer sig, og det betyder ikke kun lækkert vejr, men også lækre biler i gadebilledet. For hold op en stemning sådan en bil giver – både frihed, luksus og en snert af vovemod i samme pakke. Både åbne sportsvogne, elegante limousiner og jaguarer samt retro seje 2CV’ere skyder op på vejene i et væk. Og helt ærligt, hvem vil ikke gerne sidde inde i sådan en vogn?

Som konfirmand er der jo lange udsigter til, at det er din tur til at få æren af, at betjene den selv – så hvorfor ikke bruge den store dag på, at tage forskud på glæderne?

Flere og flere unge mennesker, vælger nemlig at gå all in på en fed entre, når slaget skal stå.

I de fleste storbyer er det nemlig muligt, at lade sig lege filmstjerne for en dag, og troppe op til kirke og fest med manér.

Du kan nemlig med lethed blive bilejer for en dag! Og du bestemmer selv, om du vil hentes og bringes fra kirken eller om du vil låne bilen med til fest.

Konfirmation med hestekræfter

Der er et væld af muligheder, og det er noget der giver plus på festligheds-kontoen!

Spørgsmålet er altså ikke om du skal leje en bil – for til den idé er svaret jo et klart ”ja!”.

Nej, spørgsmålet er hvilken slags bil, der netop ville være fedest til DIG!

På Konfirmationsnyt kan du finde meget mere information om konfirmationskørsel, helt ligesom vi her beskriver nogle typiske valg af bil – det vigtigste er nemlig at den passer til dig!

Du kan fx vælge en bil, du altid har drømt om at køre i, den der matcher dit tøj eller hvis du holder fest med et tema, hvor en bestemt type bil lige vil kunne give et ekstra touch.

Vi giver dig her to eksempler på bil-leje, så du som konfirmand forhåbentlig kan blive inspireret!

Limousine

Det klassiske valg, som emmer af ren og skær luksus! Tænk rød løber, velkomstdrinks med bobler til gæsterne og festtøj der kunne give Oscar-festen kamp til stregen.

Det fede ved limousinen er nemlig, at festen starter allerede inden du når hjem fra kirken. En limousine har nemlig den fordel, at du har hele bagkabinen for dig selv. Derfor er den også et perfekt valg til dig, hvis du har venner med til din konfirmation, jævnaldrende fætre/kusiner eller søskende, der er klar på en tur.

Så hvis du er ude i at leje en limousine, er det oplagt at lade gæsterne få en tur i hold af flere. Så kan I nemlig fylde lasten med sodavand, og skrue op for musikken helt uden at have voksne med på slæb. Og de kan nyde en rolig øl og nedrullede vinduer, når det er deres tur til en tur i øsen.

Det smarte ved limousinen er også, at den er overdækket, så du ikke skal frygte for den danske sommers lunefulde vejr.

Sportsvogn

Det moderne valg, som emmer af drengedrøm og vovemod. Her er der fart over feltet, og du skal nok ikke være bange for en ekstra hurtig tur i rundkørslen. Sportsvognen er fed for ham eller hende, der tør at skille sig lidt ud – for i sådan en kommer man ikke uset fra kirken. De fleste skal nemlig lige hen og tjekke den ud, og høre hvor mange hestekræfter den har. Samtidig får du muligheden for at åbne soltaget og få vind i håret, hvis vejret er til det – og imponerer både fyre og tøser, når du drøner mod horisonten.

Fristet? Så tjek nettet og find en bil der passer til dig – og husk sikkerhedsselen, ikke? Du skulle nødig gå glip af gavebordet, ikke sandt?

Postet af konfirmationsnyt via AdSet.