Korset fantastiske tips for begyndere

Er du ny til korsetter og ved ikke, hvordan du skal komme i gang? Her er nogle fantastiske korset tips for begyndere. Jeg vil gøre det enkelt og ikke for langt og kedeligt – du læser denne artikel, fordi du vil have disse tips, så her kommer de. Men lad mig først minde dig om, hvordan du skal tage mål til et korset med stålstivere. Du vil få brug for et målebånd, så du kan måle omkring taljen, hvor den er indsnævret i siderne, og dagens gode tip er, at du IKKE skal ånde ind, og det er vigtigt. Derefter skal du måle omkring busten uden at have bh på. Alle disse mål skal være i tommer. Så hvis din talje måler 34″, skal du bestille et korset med stålstivere på 30″. Okay så, hvis det er en underbustestil, du er ude efter, er det lige meget med bustemålet, men hvis du vil have et korset, der når op over busten, får du brug for en forskel på mindst 6-7 tommer mellem din naturlige taljemål og bustemålet for at korsettet vil passe ordentligt.

OK, så her er de vigtigste tips en nybagt korsetbruger bør tage i betragtning, når vedkommende køber sit første korset med stålstivere:

– Køb et underbuste korset til at begynde med, så du kan blive vant til, hvordan et korset med stålstivere føles på kroppen.

– Tjek at længden på det korset, du køber, er rigtigt for dig, de har allesammen forskellige længder og længden på din overkrop er vigtig.

– Når dit korset ankommer, skal du gå det til. Hav det først ret løst på hjemme ved dig selv, en time eller to ad gangen, til korsettet og kroppen begynder at passe sammen, og korsettet former sig efter kroppen.

– Tag nederdel og strømper på med dit korset, så er det meget lettere at gå på toilettet!

– Øv dig i at gå på toilettet, når du får dit korset, det kan være lidt vanskeligt i begyndelsen.

– Og allersidst må du ikke være for nærig, når du køber dit korset. Du får stort set, hvad du betaler for. Hvis du bestiller et af de billige korsetter med plastikstivere for £15 og forventer, at det skal give dig hvepsetalje med et trylleslag, vil du blive godt og grundigt skuffet. Hvis du gerne vil have et godt korset med stålstivere, skal du være forberedt på at betale fra mindst £50 for et korset, og det er endda billigt for et godt korset med stålstivere.

Og nu kommer det sjove, nemlig at se dig omkring og vælge dit første korset nogensinde. Der er så mange kønne korsetter at vælge imellem, men tag dig godt tid til at finde dit perfekte korset.

https://www.sassystar.dk/lingeri/korsetter/id/17/ er vores etik at levere korsetter med stålstivere i god kvalitet til kvinder af alle faconer og størrelser. Mor dig godt med at købe dit nye korset af os, og føl dig også sexet og selvsikker i det.

Postet af czilboj via AdSet.