Lån penge online er populære som aldrig før

I løbet af de seneste par år, er det blevet i stigende grad mere populært at lån penge online, hvilket jeg ser flere årsager til. Nogle af årsagerne kunne være, at der er kommet nye lånetyper til, samtidigt er det blevet gjort lettere at ansøge og acceptere dit forbrugslån til f.eks din næste bil eller andre forbrugs goder. I dag er det muligt, at lån penge online og sammenligne låneudbyderne, så man finder lige netop det lån, der passer bedst til ens situation. Herudover har låneudbyderne formået, at gøre det mere attraktivt at optage et online-lån. Tidligere havde lån penge online et ry for at være for dyrt, men som tiderne har udviklet sig er renten faldet, så den enten ligger på niveau med, eller lige under traditionelle banklån (der kan dog forekomme andre tilfælde!).

Forbrugslån – hurtigt og nemt

Den mest udbredte form for forbrugslån er den man kender som SMS-lån. Denne løsning gør det hurtigere og lettere for låneoptageren at optage et lån. Der foregår ikke de samme former for tjek ved SMS-lån, som man normalt kender det fra de forskellige låneudbydere. I de fleste tilfælde, sker det at man har pengene inden for 10-15 minutter efter at have ansøgt om et SMS-lån. Man skal dog huske at se sig for, da SMS-lån er væsentlig dyrere end at lån penge online eller optage et forbrugslån, det anbefales derfor at man kigger efter andre muligheder, hvor renten er lavere.

Udover løsningen med SMS-lån er det også muligt at optage et forbrugslån hos banken. Denne løsning vil i langt de fleste tilfælde være den billigste løsning. Dette er stadig den mest udbredte form for lån, dog skal man være opmærksom på, at låneprocessen er mere langsommelig og der skal stilles sikkerhed for lånet samtidig med at banken skal være sikker på, hvad pengene skal gå til. Hvis man derimod ønsker at lån penge online, uden at skulle stille grundlag op for, hvad pengene skal bruges på, så vi let forbrugslån fra enten Santander, D:E:R eller Bank Norwegian være at foretrække. Flere og flere butikker tilbyder også muligheden for finansiering af deres produkter eller service, her kan lån være et billigere alternativ, da de renter som butikkerne sætter på, er alt for dyr en løsning.

Lån penge online i form af forbrugslån

En af de mest gængse måder, at låne penge på online, er ved at benytte sig af nogle af de online løsninger, der gør sig gældende i dag. Der er en række online banker og kreditinstitutter på internettet, der tilbyder billige forbrugslån. Her er det vigtigt, at man sammenligner 3 banker/kreditinstitutter samtidig ved at ansøge hos dem alle, hvis man så kommer i betragtning til at optage et online-lån, bliver der sendt en låneopgørelse til godkendelse hos låneoptageren. Når man modtager denne opgørelse og kan sammenligne renter, gebyrer og årlige omkostninger i procent (ÅOP). Herefter finder du det bedste online lån, der passer bedst til lige netop den situation du står i. Når man har fundet det bedste lån til ens situation, gælder det bare om, at at acceptere dette ved hjælp af sin digitale signatur bedre kendt som NemID. Dette har gjort låneprocessen væsentlig hurtigere og lettere for både låneudbyder men også for låneoptageren.

Vores anbefalinger til dig som forbruger skal således lyde, hvis du står og mangler penge, så overvej kraft hvor meget du mangler pengene. Hvis det du står og overvejer kan vente, anbefales det at man spare pengene op selv frem for at vælge den lette løsning, med et online-lån. Herudover er det vigtigt, hvis man har besluttet sig for at optage et lån og lån penge, er det vigtigt at sammenligne de lån, som låneudbyderne kommer med. Dette skal man gøre, fore at give sig selv de bedste forudsætninger for at optage det bedste lån, med laveste rente, gebyrer og ÅOP.

Postet af JensSHald via AdSet.