Lær at murer fra bunden allerede i dag!

Når du skal ligge sten på sten, er det utrolig vigtigt, at du vælger den rette mængde af mørtel. Det er naturligvis også rigtig vigtigt, at du fordeler mørtelen rigtigt. Dermed sagt at inden du ligger stenen på den mørtlen, skal du lige stryge underkanten. Dette sikrer dig, at du får den helt rigtige mængde mørtel. Ham der murer holder derfor stenen i en vinkel på omkring 25 grader. Du skal sikrer dig, at stenen rammer mørtelen cirka 5-7 centimeter fra den mursten, den skal skubbes op imod. Derved sikrer du dig, at der kommer den rette mængde af mørtel op imellem de to sten. Det er klart, at du skal være opmærksom på eventuel overskydende mørtel, og det skal du fjerne. For at du får det bedste færdige resultat, er det vigtigt, at alle studsfuger er fyldt til randen. Derfor kræver det sin erfaring. Det har du naturligvis ikke, hvis du er ny i faget. Heldigvis er der en anden strategi, som gør det muligt for dig, at sikrer du får den rette mængde mørtel.

Nybegynder teknikken

Nybegynder teknikken er egentlig ikke så meget anderledes fra den anden teknik. Dog er der en lille forskel, som gør at, den er mere sikker for dig benytte. Ham der murer putter nemlig først en klat mørtel på enden af murstenen. Derefter presses den op imod den anden sten. Det at du har lagt mørtel imellem de to sten, sikrer dig, at du ikke kommer i problemer. Det kræver naturligvis stadig de helt samme redskaber, som hvis du skulle følge den ovenstående teknik. Det eneste det ikke kræver er blot, at du ikke skal have nær så meget erfaring. Hvis du alligevel skulle give op, har vi naturligvis også en løsning til netop dette. Læs du bare med nedenfor!

Giver du op?

Skulle du alligevel give op, kan du naturligvis blot indhente tilbud på en professionel murer. Der finder rigtig mange services, hvor du kan indhente tilbud på murere i Odense. Faktisk understøtter det også det, som du egentlig var ude på i første omgang. At spare penge. Ved at indhente tilbud på en murer, kan du nemlig også spare penge. Måden du spare penge på, er egentlig bare ved at trykke på indhent tilbud. Derefter giver det hele sig selv. Når du beskriver din opgave, og trykker send, ryger den nemlig ud i et kæmpe netværk af forskellige murermestre. Det betyder, at for at du vælger netop dem, sætter de deres pris en smule ned. Det er da dejligt,  og så slipper du oven i købet for at nørkle med alt det mørtel.

Vi håber du fik noget ud af vores artikel. Hvis du har spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os i kommentarfeltet.

 

Postet af magnussampson via AdSet.