Ny bil? Besøg Leif fra Seat i Taastrup

Vi kender det nok allesammen – ihvertfald os med egen bil. Der er en række faktorer der gør sig gældende når vi skal ud at finde ny eller brugt bil. Alle vil gerne have en så god bil som muligt, og til så god en pris som muligt – både anskaffelsespris, forsikringspris, finansieringspris og udgifter til vedligeholdelse skal medregnes, og samlet set skal det være så fornuftigt som muligt.

Det er en opgave vi tager på os med ydmyghed, da vi hos Seat i Taastrup ved at det for mange kunder har en stor økonomisk betydning hvis de træffer det forkerte valg når de skal købe bil.

Vores dygtige medarbejdere sørger for gejst og højt humør i hele Bilhuset. Vi er seriøse, men kunderne skal samtidig være helt forvisset om at vi alle gør vores ypperste for dem, når det kommer til rådgivningen om valg af deres nye eller brugte Seat.

Vi har været autoriseret SEAT forhandler i 32 år, hvilket gør os til Danmarks ældste SEAT forhandler. Leif, der har opstartet Bilhuset i taastrup, har mere end 40 års erfaring som selvstændig bilforhandler bag sig. Selv om generationsskiftet nu er i fuld gang, så fornægter erfaringen sig ikke – For 3. år i træk er vi blevet kåret til årets SEAT forhandler i Danmark, og har fået betegnelsen “Best in Class” da vi er en af de bedst sælgende SEAT forhandlere.

Vores erfaring giver os det bedste udgangspunkt, for at yde den bedste service til dig, når du har brug for os.

Der er rigtigt mange gode grunde til at kunderne vælger os, når de skal handle både nye og brugte biler – men en af de væsentligste er, at de allerede efter et kort besøg i butikken simpelthen kan mærke at vi har styr på detaljerne, og vi tilbyder hurtig hjælp til alle køberne uanset om der skal snakkes finansiering, forsikring eller service og reparationer af bilen man påtænker at købe – Vi har simpelthen gennem årene opbygget renomme i området, som den forhandler man skal gå til, hvis man gerne vil holdes i hånden gennem hele købet, og lige indtil bilen holder i garagen derhjemme, og alle betalinger til banken er blevet oprettet.

Nogle ønsker at beholde deres bil i mange år, mens andre skifter oftere ud, da de måske har brug for en pålidelig bil der også virker til repræsentationsbesøg hos kunderne. Grundet den naturlige udskiftning der er i bilerne, så har vi altid mange brugte biler på lager til både privat og erhverv.

Når uheldet er ude

Selv om bilerne fra SEAT er stabile, gode biler, der kører langt på literen, så skal de selvfølgelig en gang imellem en tur på værksted, for at sikre at værdien på bilen ikke falder for hurtigt. Og selv en SEAT ejer kan jo komme ud for et uheld med bilen, der betyder at den skal repareres. Vi ved at det er vigtigt for kunderne at de hurtigt får deres bil tilbage på vejen igen, og at de ikke skal være nervøse for om bilen er rigtigt repareret. Derfor har vi selvfølgelig vores eget SEAT Værksted tilknyttet vores afdeling hos SEAT Taastrup.

Med vores lange erfaring, er vi ikke bange for at påstå vi kender alle SEAT modeller ud og ind, og kan derfor finde fejl, når de fleste af vores konkurrenter har opgivet. For at sikre at du hurtigt får din bil tilbage igen, har vi struktureret vores modtagelse af dig og bilen, så vi på verificeret måde får de informationer fra dig som vi skal bruge i arbejdet, og vi bestræber os altid på at tale i et sprog som selv ikke bilkyndige forstår.

Postet af Line via AdSet.