Private vagtselskaber tilbyder personbeskyttelse

Som overskriften rigtigt nok siger, så er der flere og flere private vagtselskaber, som tilbyder ydelser som bodyguards, eller livvagter. Det er rigtig godt, at der er langt større udvalg blandt disse, såfremt man af en eller anden årsag står og skal bruge en livvagt. Personbeskyttelse er en meget dansk betegnelse, og egentlig er det velsagtens mere korrekt at bruge ordet livvagt eller det engelske ord, bodyguard. Dog er det ikke altid at hverken det ene eller det andet ord dækker over den service- eller ydelse som rent faktisk bliver betalt for.

Meget mere end “bare” personbeskyttelse

Det er yde beskyttelse for en eller flere personer er ofte meget andet end blot at agere skydeskive, som ofte set i film. Faktisk er der mange forskellige discipliner under begrebet personbeskyttelse. Nogle gange er der vagter med under transport fra et sted til et andet. Andre gange er det under en rejse, at der behov for beskyttelse af en klient. Virksomheden Pro-Aktiv Vagt ApS har mange års erfaring med at yde beskyttelse af personer, men også ved mange andre lejligheder. Det kan være alt lige fra de helt traditionelle opgaver, hvor man agerer livvagt, men virksomheden påtager så mange forskelligartede opgaver inden for denne disciplin. I nogle tilfælde er det nødvendigt at genhuse klienter i kortere eller længere perioder, der har vagtfirmaerne ofte adgang til diverse lokationer, hvor klienten kan holdes i sikkerhed, og på afstand fra uvedkommende personer.

Langt de fleste virksomheder i Danmark, som arbejder inden for denne branche, kræver at du er certificeret inden for de forskellige arbejdsområder, som er mulige at komme til at arbejde med, derudover sørger virksomhederne for at holde deres medarbejdere up to date med hensyn til uddannelse, ny viden, kurser og lignende, for at medarbejderen er så godt rustet til opgaverne, som overhovedet muligt. Det at have medarbejdere, som er certificerede vagter, er også et kvalitetsstempel af virksomheden som helhed.

Virksomhederne har også mulighed for at melde sig ind i diverse brancheforeninger samt blive ISO-certificeret. ISO-certificeringen betyder at virksomheden skal leve op til en række krav og bestemmelser, disse vil løbende blive kontrolleret.

Passer ind i alle scenarier

En vagt, som er indsat som personlig oppasser, kan passe ind i alle givne scenarier. Påklædningen vil ændre sig alt efter hvad behovet er i ved den pågældende opgave. Er der behov for at være klædt meget fint på, så er en smoking eller et jakkesæt måske det rette valg af tøj. Er det mindre formelt kan normalt civil påklædning være helt ok. Det vigtigste er, at personen ikke som sådan må skille sig ud fra mængden, men stadig kan passe sin opgave på tilfredsstilende vis – og der bør påklædningen ikke være et problem.

Vil du vide mere om personbeskyttelse kan du blive klogere lige her.

Postet af Mibe via AdSet.