Proffesionelt Italiensk Skitøj

Bailo SpA

Bailo er en af Italiens ældste og mest respekterede producenter af outdoor beklædning og skitøj. De har siden 1954 produceret alt fra skaljakker over fleecejakker til dunjakker fra deres hovedkontor i den italienske del af Alperne. Bailo er et familieejet firma og det er nu anden generation, der leder firmaet efter samme strategi og fokus på kvalitet. De har blandt andet været udstyrsleverandør til det Italienske Alpe Rednings Korps, dele af det Italienske militær, den Italienske vejrstation (Capanna Regina Margherita) på Monte Rosa (4.559m), ENEA forskningsgruppen på Antarktis og til diverse bjergbestigningsmissioner i Alperne, Himalaya, etc. Deres outdoor beklædning og skitøj har således været testet under de hårdeste og mest ekstreme betingelser.

Bailo har altid benyttet sig af de bedste materialer og var således også en af de første firmaer i Europa til at benytte GoreTex membraner i deres skaljakker, skitøj, etc. Alle topmodeller benytter stadig GoreTex Preformance Fabric membraner, der sikrer 100 % vandtæthed og åndbarhed. På samme måde er Bailo’s dunjakker blandt de letteste og varmeste på markedet, da de udelukkende benytter højkvalitetsdun. Der bliver således ikke gået på kompromis i udvælgelse af de bedste materialer til hele kollektionen af outdoor beklædning og skitøj.

Skitøj

Bailo’s skitøjs kollektion er ret bred og har således mange forskellige modeller, hver især produceret med forskellige funktioner og i materialer. Bailo’s topmodel af skitøj er: Skijakke: Sasslong og Skibukser: Montreal. Disse er lavet af de ypperste materialer og med et hav af smarte detaljer.

Skitøj

På sikkerheds siden kan nævnes at der både er diverse reflekser og Recco alarm i nakken af skijakken og på siden af skibukserne . Denne gør det muligt at blive fundet hurtigt hvis man er ude for en lavine. Recco systemet er der ledende system for sikkerhed ved såvel bjergbestigning som ved skiløb.

I nakken af skijakken er en lille lomme hvorfra man kan finde en halsbeskyttelse. Denne trækkes nemt frem og kan beskytte mod kulde i mellemrummet mellem skihjelmen og skijakken. Der er selvfølgelig snefang så man ikke får sne op ad ryggen hvis man falder. Der er diverse lommer placeret strategiske steder til skikort/liftkort, mobiltelefon, etc. Bukserne har også seler, som kan lynes af hvis man ikke ønsker at benytte dem. Det er på samme måde muligt at lyne hætten af skijakken.

Skitøjet er af så høj kvalitet at de italienske skilærers organisation A.M.S.I. (Associazione Maestri Sci Italiani) udelukkende benytter skitøjet fra Bailo. Der blev i 2010 tegnet en 6 årig kontrakt, der betyder at Bailo er eneleverandør af skitøj til de italienske skilærer. Det er muligt at købe samme type skitøj som det skilærerne løber i. Den eneste forskel er på skitøjet er ikke A.M.S.I. logoet samt en del reklamer.

Topmodellen af skitøjet (Sasslong & Montreal) fås i 2 forskellig farver. Den blå (Azzurro) som skilærerne også løber i samt en mere neutral sort version.

 

 

 

 

Postet af Outdoorger.dk via AdSet.