Sådan finder du bedst dit næste hus

Når du starter din første rigtige job, vil du være på udkig efter et nyt sted at bo. Du skal vide, hvordan at leje din første lejlighed. Dette er en spændende tid, og du kan blive overvejer at få dit eget sted. Dette giver dig større frihed og fleksibilitet. Før du foretager denne beslutning, du har brug for at sikre, at du nøje overveje, hvor meget du virkelig har råd til.

Bestem hvor meget du kan råd til at betale
Før du går ud for at begynde at lede efter dit første lejlighed, skal du bestemme, hvor meget husleje kan du nemt betale.

Generelt bør din husleje være omkring fem og tyve procent af din indkomst. Du kan blive godkendt til op til tredive procent af din indkomst. Men du nødt til at overveje dine andre udgifter og gæld betalinger. Du bør være i stand til at dække de fleste af dine daglige leveomkostninger (dagligvarer, forsyningsselskaber, spise ude, og underholdning) på omkring fem og tyve procent af din indkomst. Tag dig tid til at se på dit budget, før du begynder på udkig efter din lejlighed. Du bør fokusere meget på at komme ud af gæld og spare penge.

Find det område, hvor du ønsker at leve
Du er nødt til at bestemme det bedste sted for dig at leve i forhold til, hvor du arbejder. Jo længere væk du er fra arbejde, jo højere din transportomkostninger vil være. Hvis du arbejder i et større byområde, vil du opdage, at de boligudgifter mindske længere væk du bor. Tricket er at finde en balance mellem de to. Du kan spare penge ved at flytte tæt på en tog linje.

Du kan begynde ved at søge online for at få en generel idé om prisfastsættelsen i området.

Overveje at få en værelseskammerat
Når du har bestemt de generelle priser og hvad du har råd, skal du beslutte, om du har brug for en værelseskammerat. Du er nødt til at tage i betragtning, at du vil betale for alle selv de forsyningsselskaber.
Disse kan koste mere end du tror. Du bør også bestemme størrelsen af det sted, du har brug for. Generelt, din første lejlighed er temmelig lille.

Overvej Både store komplekser og Private Rentals
Når du har besluttet på et eller to områder, som du ønsker at leve i, skal du kigge online såvel som i avisen. Du kan blive overrasket over de tilbud, som du kan finde der. Udlejere med mindre ejendomme ofte kun annoncere i avisen, selvom Craigslist er blevet en anden farbar vej. Du kan også vælge at ringe til et par ejendomsadministration virksomheder for at finde ud af, hvad de har til rådighed.

Start med Ser man på fem Egenskaber
Vælg op til fem ejendomme at se på. Hvis du gør mere end dette på én gang, vil du være opbrugt, og de egenskaber, begynder at sløre sammen. Du ønsker måske at tage billeder af det ydre og indre, så du kan huske lejlighederne. Du bør også overveje sikkerheden, hvis du kommer til at leve alene. En anden historie lejlighed er sikrere end en på den første historie. Husk at tjekke om der er rengøring med i prisen.
Du kan også ønsker at søge et lukket samfund, afhængigt af hvor du bor.

Tag din tid til at træffe en beslutning
Selvom du måske føle sig presset til at foretage en øjeblikkelig valg, generelt bør du være okay at tænke over det for et døgn. Du bør gå med dine generelle følelser om plads, når du foretager en beslutning. Hvis du blot vælge den billigste, men følte, at det også var rundown eller usikre, så er du ikke gør en klog beslutning. Du skal føle sig godt om både prisen og lejligheden.

Udfyld din ansøgning
Endelig skal du udfylde ansøgningen, og betale ansøgningsgebyret. Nogle af lejlighederne kan kræve en co-signer hvis du lige er startet dit første job. De kan frafalde dette for et større depositum. Generelt, vil du betale din indbetaling sammen med dit første og sidste måneds husleje, når du tilmelder din lejekontrakt. Dette sker som regel på den dag, du flytter ind i lejligheden.

Tip:

Glem ikke at overveje de faciliteter, der tilbydes af lejlighed samfund. Jo flere faciliteter generelt betyder, at du vil betale højere husleje. Men hvis du finder en god handel, kan du ende med at spare penge, hvis du skulle købe kabel, en gym medlemskab, og en telefonlinje. Du er nu klar til at indrette din lejlighed. Det vigtigste sted i huset er køkkenet, så her må der gerne kræses lidt mere om tingene. Feks kan du købe en god kaffemaskine.

Du kan også vælge at spørge om vilkårene for at bryde lejemålet. Mange lejlighed samfund vil tillade dig at købe ud lejemålet med to måneders husleje og fortabelse af din indbetaling. Andre vil ikke tillade dig at gøre dette overhovedet. Hvis du er usikker på stabiliteten af dit job eller kan overføres, kan du vælge en, der vil give dig mulighed for at bryde lejemålet.

 

Postet af Digitalwebdk via AdSet.