Sådan genstarter du din nye iPhone 7

IPhone 7 og 7 Plus er Apples nyeste, shiniest kreationer, ankommer med forbedrede kameraer, vandmodstanden, og en redesignet hjem knap. Ligesom enhver teknologi enhed vil der være tidspunkter, hvor de fryse og har brug for en total nulstilling, men hvordan kan du opnå dette nu, at knappen Hjem er egentlig ikke en fysisk knap længere? I denne funktion vil vi vise dig de enkle trin, du bliver nødt til at få den nye smartphone op at køre igen.
Se: Skal jeg købe iPhone 7? , IPhone 7 vs 7 Plus sammenligning og iOS 10
Hvor kan du købe din iPhone 7? Find ud af, hvordan du får den bedste pris på en iPhone 7 dag. Klik her.
Sådan tvinges nulstille iPhone 7 og 7 Plus: Hvad skete der med knappen Hjem?
I iPhone 7 og 7 Plus Apple har valgt at udskifte traditionelle, fysiske hjem knap til en fast design, der bruger sensorer til at registrere, om det er blevet presset eller ikke. Det nye design er også udstyret med en Taptic Engine, der giver brugerne feedback via subtile vibrationer. Det er en progression fra 3D-Touch design, der først dukkede op på skærmen af iPhone 6s og Kraften Touch pegefelter moderne MacBooks.

Sådan tvinges nulstilles en iPhone 7 eller 7 Plus

Årsagerne til dette skridt er stadig lidt uklart, men Apple har været voksende de funktioner tilgængelige fra knappen Home for et stykke tid nu – langt tryk for at starte Siri, dobbelt tryk på for at vise alle nyligt brugte programmer, plus muligheden for at lancere Tilgængelighedsfunktioner med en tredobbelt klik – så vi antager, at den nye knap vil tilføje yderligere muligheder.
Selvfølgelig, hvis du nogensinde har haft til at nulstille en afvisende iPhone i fortiden vil du vide, at den måde at gøre det indebærer at holde afbryderknappen og knappen Hjem på samme tid. Så hvordan vil dette arbejde nu, knappen Hjem er blevet udskiftet?
Sådan tvinges nulstille iPhone 7 og 7 Plus: Nulstilling ikke reagerer iPhone 7 og 7 Plus

Nulstilling af enheden er faktisk meget simpelt og bare involverer en anden kombination af knapper til den metode, du havde tidligere bruger.
hvordan at tvinge nulstiller en iphone 7 og 7 plus

Hold On / Off-knappen på højre side af håndsættet, så samtidig trykke på og holde tasten Lydstyrke ned på venstre side.
Sørg for at holde både inde, indtil du se skærmen blive sort og Apple-logoet vises. Nu slipper begge og din iPhone 7 eller 7 Plus bør genstarte og forhåbentlig rydde eventuelle problemer, den havde.
iPhones var ikke de eneste nye produkter Apple annoncerede for nylig. Apple Watch 2 er også blevet frigivet, hvilket bringer med det forbedret ydeevne og imprægnering. Tjek vores Apple Watch vs Apple Watch2 sammenligning gennemgang at se, om den nye version er værd at bruge penge.

Husk at købe et cover til din nye mobil.

Postet af Digitalwebdk via AdSet.