Sådan lindre og plejer du psoriasis med argan olie

Argan oil er foretrukket af de fleste da den kan benyttes på næsten enhver tid!

Sådan gør du, når din krop er blevet påvirket af psoriasis. Hvis du kender en, eller selv lider af psoriasis, så bør du vide, at denne sygdom ikke kan helbredes. Det er en almindelig sygdom, men har ingen helbredelse. Til gengæld er der flere måder til at reducere kendetegnende på dette hud problem. Psoriasis er blevet meget almindelig i dag.
En af de stor grunde til at Argan olie er så effektiv, er dens rigdom af A og E-vitamin, ikke desto mindre er den også fyldt med anti-oxidanter, linolsyre og Omega 6 fedtsyrer. Undersøgelser beviser at den forhindrer betændelse samt fugtiggør huden, forhindrer udtørring og ældning.

Skællet og kløende Psoriasis udbrud

Hvis du ikke ønsker, at din hud bliver skællet og kløende, så bør du helt sikkert tænke på, at købe et produkt, der hjælper dig med at behandle psoriasis udbrudet. Har psoriasis allerede spredt sig til andre områder af kroppen, så er der en shampoo der indeholder Argan olie, der vil medhjælpe til at bekæmpe psoriasis.
Når du tager et brusebad kan du rense din krop med Zahra argan olie og lindre smerter i dine hudceller og slippe for døde hudceller. Den sæbe, som du kan bruge til behandling af psoriasis er koldpresset argan olie.

Forebyg Psoriasis ved omlægning af livsstil

Psoriasis kan behandles med Argan Olie, men der er også livsstilsmønstrer, der kan forværre tilstanden af psoriasis. Tilbagevendende stress kan forværre psoriasis. Få masser af hvile og se på områder der kan afstresse den daglige rytme, åndedrætsøvelser, der anvendes i både yoga og meditation, kan hjælpe med at forbedre stressniveauet og forbedre dit syn på livet.
Det er ikke alle typer psoriasis som argan olie virker mod, men årsagen til at den virker på bestemte typer psoriasis skal findes i sammensætningen af argan oliens fedtsyrer og carotenoider. Disse er med til at afbalancere hudens naturlige fugtighed og dermed lindre psoriasis udbrud.
Du kan også opleve, at psoriasis bliver værre, ved indtagelse af bestemte fødevarer.

  1. Fedtholdigt kød
  2. Fed mad
  3. Mejeriprodukter
  4. Højt fedtindhold

Er alle fælles syndere. For de bedste resultater, fokuser på en afbalanceret og fedtfattig kost.

  • Doser et par dråber argan olie i håndfladen eller direkte på det område, der skal behandles.
  • Fordel olien i et tyndt lag på begge håndflader.
  • Masser med runde og bløde bevægelser argan olien ind i huden. Husk det skal være et tyndt jævnt lag.
  • Lad olien tørre i 5-10 minutter. Vask ikke af efterfølgende, da argan olien skal have lov til at virke.
  • Plejen er slut. Plejen kan gentages flere gange dagligt, men antallet af plejer afhænger af, hvor svært ramt du er af psoriasis.

Du kan også løbende behandle hovedbunden ved at påføre nogle dråber om morgenen og lade det virke dagen igennem. Argan olie optages hurtigt og ved korrekt dossering påvirker det ikke “vægten” af dit hår.
Husk at gentage ovenstående med Argan olie dagligt eller efter behov.

Husk også at vi meget gerne hører om dine egne erfaringer med Argan olie

Postet af PooMik via AdSet.