Stomp Along – Når dit firmaevent skal have en ekstra tand

Vi kalder os Stomp Along. Stomp – fordi vi anvender Stomp show som redskab til at skabe musikalske teamevents og firmaarrangementer. Along – fordi alle kan være med.

Stomp har sin oprindelse fra England og performancegruppen STOMP, som også er ophavsmændene bag genren.

I dag udfører Per Rasmussen, som er ejer og stifter af Stomp Along, over 100 musikalske teamevents . Kvaliteten i oplevelsen til hvert enkelt firmaarrangement er altid førsteprioritet hos Stomp Along. Per har derfor udviklet en lang række programmer, der matcher forskellige anledninger og som tager højde for hvilken anledning programmet indgår i, hvem deltagerne er, hvor mange de er, hvor det sker og hvor længe det varer.

Stomp Along samarbejder dels med en række af Danmarks førende hoteller og konferencesteder, og dels med professionelle instruktører og erhvervskonsulenter. Vores fineste opgave er, at skabe nogle musikalske teamevents rammer for virksomheder og organisationer, der vil stimulere deres teamkultur. Vi er specialiseret i at arrangere musikalsk teambuilding, der ryster deltagerne sammen på en overraskende, udfordrende og underholdende måde – uden risiko for liv eller lemmer.

Når jeres medarbejdere optræder i deres helt egen stompevent, så sker det med simple midler og stor kreativitet. Vi hjælper medarbejderne med at anvende redskaber fra hverdagen som koste, spande, regnvandstønder og meget andet. På forbløffende kort tid bliver alle redskaberne anvendt som instrumenter og dansepartnere til swingende stomp musik.

Vi bruger almindelige rekvisitter fra hverdagen til at skabe musik med overraskende lyde, rytmer og bevægelser. Deltagerne frigøres og mærker deres potentiale – det uventede ved en stomp event, bringer dem ud af kontekst og åbner op for kreativiteten og energien.

Deltagernes X-faktor kommer i spil, og hele firmaeventet kulminerer i intenst live show, hvor der er fuld fokus på holdånd, motivation og entusiasme. Vi oplever ofte at den smittende glæde, efterfølgende har en positiv effekt på firmakulturen.

Firmaevents, der er tilpasset den enkelte virksomhed er Stomp Alongs speciale. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker, behov og kultur, når vi tilrettelægger et firmaevent eller en firmafest.

Stomp er en fælles aktivitet, der kan bruges i alle sammenhænge. Det er et event, hvor alle kan deltage og hvor gruppen samles. Et firmaevent med stomp er meget relevant for de fleste faglige agendaer. Stomp handler nemlig primært om samarbejde.

Stomp er overordnet set lyde og bevægelser fra hverdagen, iscenesat med visuel komedie. Stomp skaber spontan glæde og opfordrer til, at I betragter hverdagen og dens omgivelser med nye øjne.

STOMP blev lanceret som et show af de to musikere, Steve Mc Nicholas og Luke Cresswell i Brighton, England i 1991.

Den opsigtsvækkende forestilling skabte en helt ny performance stil, hvor rytmen og dansen smelter sammen i et råt og upoleret udtryk, med hverdagen som kulisse.
 STOMP blev en verdenssucces med flere turnerende grupper og etablerede forestillinger i London, New York og Las Vegas.

STOMP hentede inspiration i forskellige hverdagskulturer i hele verden, hvor storbymiljøet blev dominerende i iscenesættelsen. Mangfoldigheden afspejles i showet og vækker genkendelse hos alle.

Postet af stompalong via AdSet.