Top 10 dametøjsbutikker online

Enhver kvinde elsker at shoppe. Der bliver tit snakket om et kvindegen indenfor shopping og mange kvinder bruger hvert år flere tusinde kroner på at shoppe nyt og moderigtigt tøj. Hvis du er kvinde og ønsker at gå shopamok på en lidt anderledes og enklere måde end at trave igennem hvert eneste butik i byen så er du kommet til det helt rigtige sted. Denne artikel sætter nemlig fokus på internettets mange shopppingmuligheder og specielt med fokus på de bedste online dametøjsbutikker.

QNTS

QNTS har en af Danmarks største udvalg af af moderigtigt tøj til damer og kvinder. De forhandler mange af de store modemærker som er oppe i tiden i øjeblikket og er meget moderne som man ofte ser på kvinder og damer i hverdagsbilledet. De forhandler mærker som Adidas, Nike, Asics og New balance og der indgår mange elementer som t-shirts, sneakers, kasketter, bukser osv. QNTS er en oplagt mulighed for shopping af dametøj, specielt til det lidt yngre segment.

Stylepit

Stylepit er en af de helt store spillere på tøjmarkedet online og har siden 2000 da de blev skabt ud af koncernen SMARTGUY. Hos Stylepit finder du et af europas største udvalg af modetøj til både kvinder og mænd på nettet. Stylepit blev dannet på grundlag om en målsætning om at være de bedste til at levere de mest anderkendte tøjmærker.

Zalando

Zalando er Europas største online shoppingmuligheder indenfor tøjmarkedet. Hos Zalando er der over 150.000 forskellige produkter og over 1.500 mærker at vælge imellem hvilket gør dem til den mulighed med klart flest produktmuligheder overhovedet. De har både tøj til dem som søger det billige tøj og dem der søger det dyre og stilfulde.

Boozt

Boozt er en webshop som forhandler modetøj til kvinder, børn og mænd. Boozt blev stifter i 2008 men har allerede tilkæmpet sig en fornuftig plads på det danske tøjmarked og er med over 300 forskellige tøjmærker en stor forhandler af tøj i Danmark. Boozt lever på god kundeservice og er altid garant for hurtig levering

ASOS

ASOS er en meget stor britisk webshop der har over 60.000 forskellige produkter af modetøj til både kvinder og mænd. Der er den største forhandler af modetøj i Storbritannien men har også et godt salg i resten af Europa på grund af deres gode koncept med gratis fragt. ASOS forhandler alle slags typer af modetøj alt fra t-shirts til sko og accessories

Magasin

Virksomheden som nok mest af alt er kendt for deres kæmpemæssige shoppingcentre flere steder i landet som simpelthen har alt mellem himmel og jord og dertil kommer også en stort udvalg af forskellige kendte tøjmærker til både kvinder og mænd. Udover det har Magasin også en helt komplet webshop som er meget led at benytte sig af.

Ellos

Ellos er en udelukkende forhandler af dametøj og har derfor den konkurrencemæssigfordel udelukkende at have fokus på kvinder hvilket har resulteret i at deres tøj har klart den bedste pasform.

Miinto

Hos Miinto er det muligt at forhandle de nyeste trends og mærker indenfor dametøj. Du får gratis fragt og returret hvis du bestiller dit tøj hos Miinto.

Only

Only er meget kendte for deres egen kollektion. De er blevet kendt i Danmark på grund af deres gode pris. Selvom Only har en god pris ejer deres tøj megen kvalitet og får altid store roser af kunderne.

H & M

Et af de største tøjbrands i verden som alle kender. Kendt for deres lave priser og store udvalg og sortiment. Både til kvinder, mænd og børn.

 

 

Postet af jeppe-nielsen via AdSet.