Top 10 herretøjsbutikker du kan besøge online

Samfundets digitalisering har gjort onlinehandel til en verdensomspændende ide og markedet for tøj og ikke mindst herretøj er ingen forskel. Der findes hundredevis af virksomheder som forhandler herre modetøj på internettet og derfor kan det også være svært at sortere noget fra for andre. Hvis du er en af dem der ikke kan finde rundt på de mange modetøjforretninger på internettet er du kommet til det rette sted. Denne artikel sætter nemlig fokus på de 10 bedste herretøjsbutikker som du kan besøge på internettet. Mode er en ting som skaber stor debat og derfor er der også mange mennesker der går rigtig meget på i at gå i de rigtige mærker og designs. Tøjet du har på siger da også meget om hvilken person og personlighed som du er eller som du gerne vil udstråle du er og derfor er tøj et relativt stort emne.

1. Axel

Virksomheden Axel blev stiftet i 1993 i Aarhus. Axel har ambitioner om at leverer eksklusivt modetøj til stilbevidste mænd. Axel forhandler mest anderkendte mærker og klassisk samt seværdigt modetøj til mænd. Axel dækker dermed en bred målgruppe med en masse forskellige slags modemænd.

2. Mr

Mr en en stort landsdækkende tøjkæde som med 71 butikker rundt omkring i Danmark samt en forrygende webshop er godt dækket ind alle steder geografisk i Danmark. Virksomheden blev grundlagt tilbage i 1964 og tilbyder nu et stort udvalg af kendte mærkevarer af høj kvalitet. Mr er en meget professionelt tøjkæde og det afspejler sig i deres personale som er topproffesionele og har stor viden indenfor tøjverdenen.

3. Kaufmann

Virksomheden Kaufmann blev grundlagt helt tilbage i 1908 af Axel Kaufmann. Kaufmann tilbyder kvalitets modetøj til mænd. Virksomheden blev grundlagt med tanke på at forhandle herretøj med en ekstraordinær kvalitet og viden. Derfor forhandler Kaufmann udelukkende kendte mærker som er præget af høj kvalitet.

4. ASOS

Virksomheden ASOS er en kæmpemæssig online britisk webshop som har over 60.000 produkter af forskellige modetøj til kvinde og mænd. ASOS forhandler meget forskellige typer af tøj og accessories og har storset alt hvad hjernen kunne tænke på når det gælder tøj,

5. qUINT

qUint blev grundlagt tilbage i 1999 og ideen kom fra USA og var at skabe en tøjkæde der kunne ramme stilen hos unge mænd. Derfor forhandler qUINT streetwar og modetøj til mænd. Du har mulighed for at se deres store udvalg af modetøj online på deres webshop eller i en af deres mange butikker landet over.

6. Peter Hahn

Virksomheden Peter Hahn blev grundlagt i 1964 i Tyskland af Peter Hahn. Han opdagede at der manglede noget på tøjmarkedet nemlig produkter af lamauld og den vej kom han ind på markedet. I dag beskæftiger virksomheden over 900 mennesker verden over. Virksomheden sætter stor pris på kvalitetstøj.

7. Zalando

Zalando er Europas største og førende webshop af modetøj til både kvinder, mænd og børn. Zalando tilbyder over 150.000 forskellige produkter på over 1.500 mærker. De tilbyder et sortiment der er så stor at ingen kan sige at de ikke er en del af målgruppen. De tilbyder nemlig det billige tøj og mærker til dem som ikke går op i mærkevare og modetøj og de helt dyre mærke til modejagerne.

8. Boozt

Boozt er en modetøjs webshop, der tilbyder modetøj til både kvinder, mænd og børn. Boozt blev grundlagt i 2008 men er allerede godt etableret på det danske tøjmarked med over 300 forskellige tøjmærker. Boozt er garant for en god shoppeoplevelse og en hurtig levering.

9. Stylepit

Stylepit er en af de førende online webshops med modetøj. De har været en stor del af markedet siden de i 2000 blev skabt ud af SMARTGUY. Stylepit er et sted du kan finde et kæmpe udvalg af modetøj og andre typer af tøj. Der er faktisk tøj til enhver smag på Stylepit.

10. Toftshop

Toftshop blev grundlagt i Danmark i 1976 og med base i Silkeborg tilbyder Toftshop meget varieret modetøj til mænd af udvalge mærkevare. Toftshop har et stort udvalg af forskellige mærker og rammer en stor målgruppe af mænd.

 

 

 

 

 

Postet af jeppe-nielsen via AdSet.