Undgå fedtet og filtret hår? Tips til at få et lækkert hår

Du kender det med garanti, det med at man prøver og prøver for at undgå fedtet og filtret hår?

Det er noget som rigtig mange jo lider af, hvilket sker fordi vi måske bare lader stå til i dagens travle liv, men du kan faktisk opnå et lækkert hår med få simple tips.

Disse tips til at undgå det irriterende filtret og måske fedt hår, er hvad vi har fundet her på voksogstyling.dk, der alle er nogle små naturlige tips, som du skal bruge i din dagligdag, og så vil du snart se mærkbare resultater. Hvis du lider af meget tørt eller filtret hår, så er disse naturlige virkemidler ikke nok, for så skal du have gang i din læge eller måske frisør.

Overbrug er den værste fejl

Du kender det allerede, og det er noget du finder i alle tips til den gode hårpleje, for shampoo og for meget brug af denne, er yderst skadeligt for det gode sunde og lækre hår.

Husk det nu, at det med at vaske hår hver dag er et absolut no go. Dit hår har brug for sit naturlige fedtlag, og hvis du vasker det ud hele tiden, så gør du dit hår tørt og trist, og det vil faktisk bare blive værre og værre.

Vask det et par gange om ugen, og lad være med at bruge skadelige shampooer men brug hellere lidt flere penge på en god og økologisk shampoo der gavner håret, for pengene er godt givet ud.

En anden ting som man skal være varsom med, er brugen af elektriske apparater. Krølle- og glattejern kan ødelægge håret med mindre du finder de rigtige produkter. Glattejernet.dk her, har den store viden om gode glattejern, som du burde tjekke ud.

Balsam skal blødgøre og ikke andet

Man kan sige helt det samme om balsam, men balsam er dog en god ide i at bruge engang imellem. Med balsam blødgører du nemlig dit hår, og det hjælper på at undgå alt for filtret hår. Som sagt, så er det helt ligesom shampoo ikke noget du skal bruge på daglig basis, men 1-2 gange om ugen for så er det faktisk plejende for håret.

Igen, så brug hellere lidt flere penge på gode produkter fremfor billige, for du får mere kvalitet hvis du vælger de lidt dyre som regel. Du kan rådføre dig med din frisør og høre dennes anbefaling, og husk at du sparer penge på at købe produkterne online fremfor ved frisøren, og det var et økonomisk tips.

Håret bliver bygget op indefra

Det er fuldstændigt ligegyldigt hvor meget du plejer håret udefra, hvis du ikke først og fremmest plejer det indefra. Dit hår helt lige din krop, er bygget på mineraler, vitaminer og masser af vand. Derfor skal kroppen jo logisk også have disse ting tilført, og det kommer kun i form af det du putter i munden.

Hvis du ikke drikker vand nok i dagligdagen, og det er faktisk noget rigtig mange ikke gør, så vil dit hår blive tørt og livløst. Derudover så husk en varieret sund kost, for håret bliver opbygget af mineraler og vitaminer – Tilskud kan blive nødvendigt, men dog burde din kost være nok, hvis den vel og mærke er sund.

Postet af gfe3vd via AdSet.