Vægtløftersko til din træning !

Vægtløftning er blevet en del af almindelig træning

I dag er vægtløftning en integreret del af de flestes træning. Det gælder også de store tunge løft indenfor squat-træning, som er hård træning for benmusklerne. Flere og flere er gået fra almindelige motionsprogrammer til hårdere og mere koncentreret vægtløftning. Her er især er de store muskler i lårene blevet et yndet mål for træning. Dels giver de stabilitet til mange andre øvelser, men også som forbrænding er det gode områder at træne. De store muskler er nemme at træne op og giver en god forbrænding, som for mange er ønskværdigt i et ønske om at tabe sig. Derfor bliver vægtløftersko et udbredt fænomen for blandt de almindelige vægtløftere.

Vægtløftersko både sikrer dit løft og giver et bedre løft

Den type træning kræver godt udstyr. Når man laver tunge løft i squat-øvelser, er det vigtigt at man står stabilt for at undgå skader. Vægtløftningssko er blevet vigtige i manges træning. Vægtløftningssko er udformet på en særlig måde end normale træningssko. De har en hævet hæl, som gør at man kan få et bedre løft end i en normal flad løbesko. Materialet er hårdt så det kan klare den tunge byrde. De nyere vægtløftningssko har lette materialer i hælen, hvor ældre modeller har kiler af træ. De nyere lettere modeller er klart at foretrække. Fødderne får en større fleksibilitet samtidigt med at de støtter foden og anklen. Det betyder en helt anden støtte end en traditionel sko. Man vil opleve at et løftet vil blive nemmere, når man får vægtstangen over knæet, fordi støtten fra skoen og hældningen giver et meget bedre og friere løft. Du vil måske opleve at kunne løfte mere og bedre med en vægtløftningssko. Dine løft bliver også mere sikrer, at du ikke løfter hælen i dine løft, hælen allerede er løftet i selve skoen, samtidigt med at støtten sørger for du ikke belaster knæene.

Inov-8 Fastlift vægtløfterskoen

Firmaet Inov-8 er specialister i sko og har udviklet en unik vægtløftningssko – Fastlift 335. Skoen er utrolig let trods den store hæl – faktisk kun 335 g. Hælen yder maksimal støtte og sørger for at du står fast under dit løft. Inov-8 Fastlift vil være den helt rigtige løsning til den vægtløfter, som vil tage skridtet videre i sin træning og samtidig beskytte sig mod skader i angler og knæ.

Inov-8 Fastlift er grundet sin fornuftige pris og de lette materialer et godt valg vil hvis man både vil have en specialiseret sko og en all-round bodybuildersko. Mange udøvere indenfor crossfit er begyndt at bruge vægtløftersko, fordi de yder en god støtte for fødder og angler. Skoene sikrer brugeren i mange øvelser og med de lette materialer har skoene fået en bred brugerskare.
Du kan også læse mere om fastlift 335 storebror 370 BOA her.

Postet af andersv3 via AdSet.