Vinabonnement til danske vinelskere

Vinabonnement til danske vinelskere

Som noget helt nyt kan du ny købe vin på abonnement. Det går ud på at du får tilsendt 3 flasker god rødvin hver måned mod betaling. Det gør fx at du ikke skal handle ny vin hver måned, da du modtager vin i dit vinabonnement. Et vinabonnement er også en god måde at få smagt nye vine på, da du modtager forskellig vin fra måned til måned.

Vinguide

Der medfølger en detaljeret vinguide, når du køber et vinabonnement. Det gør at du kan blive klogere på den vin du drikker, og det område vinen kommer fra. Du kan fx blive klogere på, hvilke typer af mad vinen i vinabonnementet passer til. Det giver dig en større chance for at få gode oplevelser med vinen, da du ved den passer til maden.

Vinguiden bliver skrevet af vineksperter, som har flere års erfaring med vin fra forskellige steder i verden. Det er også disse vineksperter, som tester vinen i vinabonnementer, så du altid modtager en vin af høj kvalitet.

Vinguiden er helt gratis. Den medfølger altid vinabonnementet, da det er en del af pakken. Du kan derfor se frem til at blive klogere på vin fra måned til måned.

Vælg dine egne præferencer af vin

Som noget helt nyt kan du også vælge din egne præferencer af vin i dit vinabonnement. Du kan fx vælge at modtage italiensk vin hver måned, hvis du mest er til italiensk vin.

Du kan også prøve verden rundt vinabonnementet, så du får smagt vine fra hele verden. I dette abonnement skifter temaet land fra måned til måned. Du kan fx modtage Fransk vin den ene måned, hvor du modtager Australsk vin den efterfølgende måned. Her vil du tydeligt kunne smage forskel, da der fx er forskel på det franske og australske klima.

Tre gode grunde til at vælge et vinabonnement

Her er der fem gode grunde til at du skal vælge et vinabonnement fremfor almindelig køb af vin i supermarkedet.

1. Du sparer tid hver måned med et vinabonnement

Et vinabonnement gør at du ikke skal handle vin hver måned. Det bliver sendt direkte med posten eller med lokallevering. Du sparer dermed turen til det lokale supermarkedet/vinhandler for at handle vin.

2. Et vinabonnement er billigt

Når du er tilmeldt et vinabonnement sparer du penge på vin hver måned, da der er prisgaranti på vinen. Du får derfor vinen til den billigste pris på markedet. Det gør at du altid modtager vin af høj kvalitet til de bedste priser.

3. Du får viden omkring vin med et vinabonnement

Der medfølger som sagt altid en vinguide i vinabonnementet, så du kan få den ekstra viden omkring, som du normalt ikke får, når du køber vin i supermarkedet. Så kan du altid vise vinguiden til dine gæster, hvis de spørger ind til vinen.

Postet af Thomas via AdSet.