VVS Ballerup, Herlev og Skovlunde

Det evige problem at finde den rette blikkenslager og vvs mand til dit projekt?

 

Lad mig fortælle dig hvem vi er og så er du velkommen til at kontakte os.

Vi er kildesvinget fra Herlev, vi udføre vvs, blikkenslager job i herlev, skovlunde og ballerup. Med 35 års erfaring ved vi hvad vi laver. Vi er sikker på, at vi kan hjælpe dig. Drejer det sig om nyt bad i herlev? jamen så lad os aftale en dag så kommer vi ud og kigger på det. Drejer det sig om ny køkken i herlev? jamen så ringer vi til vores tidlligere samarbejdspartner, så vi står for vvs arbejdet og det det vi ikke har speciale i. Vi udfører også fjernvarmeanlæg, hvis du føler din bolig i herlev er kold eller ikke virker optimalt på varmepunktet.

Eller står du som Ken, lad mig fortælle en historie fra ham:

Ken stod og manglee den rigtige blikkenslager og vvs til et større projekt derhjemme. Jeg ville foretage en tilbygning af bolig, men også ombygning i Herlev kvarteret. Det kræver en masse. Ken kontaktede os, og vi var klar. Med 35 års erfaring har vi prøvet at arbejde med mange forskellige håndværker, dette har medvirket til, at vi trives godt med at arbejde på tværs, hvilket fler gange kan skabe rod. Jeg sikrede ken, at jeg vil stå for vvs og blikkenslagerjobbet, og fjernvarmeanlægget stod jeg for, hvor min samarbejdspartner stod for resten.
Vi mødtes alle samme dag og planlagde hvad der skulle ske. Og 2 dage efter, var vi alle klar til det større projekt og målet var, at ken skulle få sin drømmebolig. Jeg sørgede for i tilbygning i herlev, at renovere til et nyt bad, nyt køkken og nyt badeværelse 2 i Herlev boligen. Det resulterede i et fanatisk arbejde.

Som sagt, vi er din vvs herlev, din vvs Ballerup, din vvs skovlunde og vi er også din blikkenslager i herlev, blikkenslager i skovlunde og blikkenslager i ballerup. Der er intet der er for stort til os, alt tager vi som en udfordring. og jeg garanter kvalitet og stabile og loyale medarbjder der skal arbejde i dit hjem. Vi roder og griser, med vi rydder op, for der er intet værre end rod .
Du er velkommen til at kontakte os, så finder vi et uforpligtende tilbud eller vare får en snak havd du har i tankerne, så vend det med os, og vi ser på det.

kontakt os idag på  40636680 eller vores hjemmeside og læs mere

Vi har stor erfaring med vvs og blikkenslager arbejde.

vi er medlem af arbejdsgiverne og dermed automatisk forsikret.
Vi er erfarme delentreprenør og totalentreprise folk.
Du er velkommen til at gå ind på vores hjemmeside og se andet arbejde vi har udført, og udfylde kontaktformuleren så vi vi vad dte drejer sig om, så konatakter vi dig.

Postet af thomastomvvs via AdSet.